Architect Sales Advisor voor regio UK

Streetlife zoekt een:

Ben jij creatief en technisch onderlegd, en heb jij veel affiniteit met architectuur en design? Heb je daarnaast ook nog gevoel voor commercie, en vind je het een uitdaging om samen met jouw opdrachtgever tot bijzondere resultaten te komen? Dan is Streetlife wellicht op zoek naar jou als Architect Sales Advisor! Voor de regio UK (England, Schotland & Ierland) zoeken wij een collega om ons team te versterken.

Het bedrijf

Streetlife is ruim 25 jaar geleden opgericht en gevestigd in Leiden. Zij ontwerpt en levert eigentijdse en duurzame producten voor de openbare ruimte. Streetlife opereert als internationaal bedrijf in West-Europa, Noord-Amerika & Australië. Het team bestaat uit 50 collega’s, met een hoofdkantoor in Leiden en studio’s in Philadelphia en Sydney.

Wie ben jij?

Als Advisor zit je niet alleen achter je bureau, maar houd je ervan om regelmatig op pad te gaan en nieuwe plekken en gebieden te ontdekken. In gesprek met gerenommeerde (landschaps-) architectenbureaus en gemeentes of met de eindbeslissers aan tafel, met jouw gedegen kennis en achtergrond zorg je ervoor, dat jij de spil bent in het gehele proces. Je bewaakt het traject van aanvraag tot oplevering, je bent de onmisbare schakel tussen onze ontwerpafdeling en de opdrachtgever én je hebt een scherp oog voor detail. Duurzaamheid is een van onze speerpunten en dat draag jij ook graag uit.

 • Je spreekt je talen en bent uitstekend in Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Frans/ een derde taal.
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent een waardevolle sparringpartner voor de opdrachtgever zowel op het gebied van design als techniek, maar ook als adviseur op het gebied materiaalkeuze in de openbare ruimte.
 • Je bent een enthousiaste verbinder, klantvriendelijk en vindt het leuk om presentaties te geven.
 • Je bent gestructureerd, nauwkeurig en oplossingsgericht.
 • Actieve deelnames aan beurzen en evenementen.

Wat biedt Streetlife?

 • Een uitdagende baan met de afwisseling tussen een intrigerende werkplek in het centrum van Leiden en meerdere keren per jaar op reis naar de UK.
 • Een internationaal team van collega’s, met diverse design en architectuurachtergrond.
 • Een fijne werkomgeving waar iedereen benaderbaar, gelijkwaardig is en gerespecteerd wordt.
 • Een gezonde werkomgeving met: o.a. dagelijks verse lunches, groepswandelingen, een goede werkplek, massages op kantoor en sportieve en culturele activiteiten buiten kantoor.
 • Een tweemaandelijkse presentatiesessies met bedrijfsborrel en -catering, een Nieuwjaarsdiner, Family Day en Excursies.
 • Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Binnen een korte tijd wordt je intern opgeleid, waarna je snel aan de slag kunt gaan met je eigen projecten. Je leert onze bedrijfsfilosofie van binnenuit en deelt onze doelen qua duurzaamheid.

Je vindt het een bijzondere uitdaging om wereld mooier, groener en gezonder te maken!

Spreekt deze info jou aan? Check dan even onze website. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op! Jouw motivatiebrief en CV zien wij graag tegemoet: vacature@streetlife.com t.a.v. Judith Dijkhuis

Meer informatie / More information