Architect / partner

Bouwman Swinkels Architecten zoekt een:

Architect / partner

Bouwman Swinkels Architecten zoekt een architect om binnen ons team aan inspirerende en uitdagende projecten te werken. Het bureau is actief op het gebied van stedenbouw en architectuur in heel Nederland en verzorgt, naast het ontwerp, de volledige engineering in BIM.

Je bent een architect met talent en ambitie, en hebt een ondernemende houding. Je bent toe aan een grotere uitdaging dan die je in je huidige functie geboden wordt. Je bent gewend zelfstandig te opereren en ziet de voordelen van het samenwerken met compagnons.

Je hebt affiniteit met woningbouw. Je hebt de flexibiliteit om snel te schakelen tussen verschillende projecten van meerdere opdrachtgevers. Je neemt verantwoordelijkheid voor de voortgangsplanning, kostenbeheersing en kwaliteit van je projecten.
Je communiceert helder en prettig met je team, je weet je collega’s en opdrachtgevers te inspireren en kijkt uit naar deze nieuwe stap in je loopbaan!

Wat we verwachten:

  • In bezit van een afgeronde opleiding aan een TU of Academie van Bouwkunst;
  • Ruime praktijkervaring, minimaal 8 jaar;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Het bureau gebruikt Vectorworks, Enscape, InDesign, Photoshop, REVIT;
  • Wonend in de regio of bereid je hier te vestigen.

Wij bieden:

  • Een inspirerende werkomgeving in, vanaf juni 2024, De Gruijterfabriek in ‘s-Hertogenbosch;
  • Een enthousiast en gezellig team;
  • Een marktconform salaris met gunstige voorwaarden om, indien geschikt, mede-eigenaar te worden;

Wie zijn wij?

We zijn een hecht team van architecten, engineers en projectmanagers, dat in totaal twaalf medewerkers telt en landelijk actief is. Met dit team werken wij aan een breed opdrachtenpakket in de woningbouw, zorg en utiliteitsbouw, en beschikken over uitgebreide en bewezen kennis op het gebied van duurzaam bouwen. Het bureau realiseert jaarlijks ca. 1500 woningen.

Geïnteresseerd?

Reageer voor 2 april in een brief met CV en portfolio: j.swinkels@bouwmanswinkels.nl.
Jep Swinkels 06 12149537.

Meer informatie / More information