Assistent projectleiders (32-40 u/week)

ToornendPartners zoekt een:

ToornendPartners is een bouwkundig advies en projectmanagementbureau, vooral actief in de culturele sector. We hebben een aantal spraakmakende opdrachten waarvoor we enthousiaste, ambitieuze bouwkundig ingenieurs zoeken die daar minimaal 32 uur per week met ons aan willen meewerken. Kun je snel vraagstukken analyseren en in heldere taal oplossingen formuleren? Heb je overzicht en zie je welke details van belang zijn? Kom dan ons team versterken en zet deze eigenschappen in voor onze bijzondere museum- en theaterprojecten.

Wat ga je bij ons doen?
Als assistent projectleider ondersteun je de opdrachtleider en help je mee met onze bijzondere adviesopdrachten en bouwmanagementprojecten. De adviesopdrachten zijn bijvoorbeeld het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken, het schrijven van Programma’s van Eisen en Plannen van Aanpak, het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen, tijdplanningen, kostenramingen, enzovoorts. Duurzaamheid staat hierbij als uitgangspunt voorop. Projectmanagement varieert van het voorbereiden van overleggen, het maken van verslagen, budgetbewaking, het bijhouden van wijzigingen tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase en het registreren en beoordelen van meer- en minderwerk.
Wat je nog niet kent of weet, leren we je! Zo draag je bij aan het duurzaam maken van musea en theaters.

Wat neem je mee?
Voor een goede start bij ToornendPartners ben je gemotiveerd, analytisch, nauwkeurig, nieuwsgierig en leergierig. Je bent communicatief vaardig en in staat om effectief en efficiënt te werken. Daarnaast heb je:

  • een afgeronde bachelor- of masteropleiding bouwkunde of civiele techniek, bij voorkeur een afgeronde masteropleiding architectuur aan de TU, of vergelijkbaar op basis van ervaring;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring met MS Office (Word, Excel en Project);
  • basiskennis van gangbare tekenprogramma’s zoals SketchUp en AutoCAD.

Wat mag je van ons verwachten?
We zijn een team van getalenteerde collega’s die gemotiveerd zijn om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken en daarmee een duurzame bijdrage te leveren aan hun huisvesting. Met die motivatie willen we nieuwe collega’s zoals jij inspireren en helpen je te ontwikkelen door kennis en ervaring op te doen waarmee ook jij onze opdrachtgevers optimaal kunt adviseren. Wij bieden je een aantrekkelijk salaris dat goed past bij jouw ervaring en kennisniveau. We bieden je de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen voor je verdere ontwikkeling.

Je werkomgeving
Werken bij ToornendPartners betekent samenwerken met hoogopgeleide en toegewijde collega’s in een bijzondere en plezierige werkomgeving. Je krijgt een werkplek in ons monumentale kantoorgebouw gelegen aan een van de mooie parken in Haarlem op loopafstand van het bruisende en gezellige centrum en op fietsafstand van het strand.

Je sollicitatie
Stuur je sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae naar info@toornend.com t.a.v. Rob van Gemert. Je mag een beknopt portfolio meesturen, maar liever ontvangen we stukken die je zelf hebt geschreven.
Voor meer informatie over ons bureau en onze projecten verwijzen we je naar onze website www.toornend.com. Wil je meer informatie over de procedure, bel dan (023) 531 90 95.

Als we op basis van je motivatiebrief en cv denken dat je geschikt bent voor de functie en binnen ons team past, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Na dat gesprek laten we je weten of we je voor een tweede, meer diepgaand gesprek uitnodigen. De mogelijkheid bestaat dat we een assessment laten uitvoeren.

Op commerciële acquisitie naar aanleiding van deze vacature reageren we niet.

Meer informatie / More information