Architect (32-40)

Architectenbureau ABdVT zoekt een:

Wij zoeken
Heb je passie voor verfijning en bijzondere projecten? Ben je inventief en gedreven om een plan tot op een zeer hoog niveau uit te werken? Heb je daarnaast ook werkervaring als architect bij voorkeur in de particulier sector en vind je het leuk om in teamverband te werken Dan zijn wij op zoek naar jou.

De functie
Je werkzaamheden bestaan grotendeels uit het zelfstandig opzetten en technisch uitwerken van exterieur ontwerpen. Tevens stem je af en heb je overleg met derden, zoals adviseurs, gemeente ed. ten behoeve van het plan. Je kan goed communiceren, komt je afspraken na en werkt gestructureerd.

Wie wij zijn
ABdVT is gespecialiseerd in hoogwaardige en innovatieve (woon) concepten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Wij leveren maatwerk; geen enkel project bij ons is hetzelfde. Op ons kleinschalige bureau werken wij als team aan uiteenlopende uitdagende (woon) projecten op hoogwaardig niveau. In onze werkwijze speelt 3D ontwerpen en goed communiceren een centrale rol. Gezamenlijk zetten wij onze expertise in om projecten bijzonder, duurzaam en van hoge kwaliteit te maken.

Functievereisten
Wij zoeken een collega met de volgende eigenschappen:

  • Werkervaring als architect bij voorkeur in particuliere sector
  • Affiniteit met het ontwerpen en uitwerken van plannen
  • Snel kunnen omschakelen en goed samenwerken
  • Oog voor detail, communicatief vaardig en kritisch
  • Goede vaardigheden in VectorWorks zijn een pre
  • Goede kennis van materialen en bouwregelgeving.
  • Beschikbaar voor dienstverband van 32-40 uur per week

Wij bieden
Wij bieden een stimulerende werkomgeving binnen een kleinschalig team, waar wij werken aan uiteenlopende (woon) ontwerpopgaven op hoog niveau. Jij hebt en krijgt de ruimte om te groeien en zelfstandig te functioneren binnen ons bureau. Als allround bouwkundige ben je inzetbaar op verschillende project opgaven waarbij je snel kunt schakelen tussen de verschillende projecten. Een uitdagende functie met volop ruimte voor eigen ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Binnen ons ambitieuze bureau is er naast gedrevenheid ook gelegenheid voor een ontspannen en informele werksfeer.

Het dienstverband
Wij zoeken iemand voor vast dienstverband. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract aangeboden voor 32-40 uur/week, met mogelijkheid tot verlenging. Salaris in overleg n.a.v. de architecten CAO. De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en relevante werkervaring.

Solliciteren
Voldoe je aan deze eisen en voel je je aangesproken door ons werk dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren. Mail jouw CV, motivatie en portfolio voor vrijdag 3 mei naar info@abdvt.nl t.a.v. Karin Vermaat.

Meer informatie / More information