Ontwerper Stedenbouw of Landschap

Defacto Urbanism zoekt een:

Defacto Stedenbouw werkt aan uiteenlopende projecten: van inrichtingsplannen en parkontwerpen tot de ontwikkeling van regionale en nationale strategieën op gebied van klimaatadaptatie. We hebben de afgelopen jaren een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van het ontwerpen met water en klimaatadaptatie. We werken aan projecten zoals het Nederlandse, Bangladesh en Mekong Deltaplan, de verkenning zeespiegelstijging en de klimaatadaptatie strategieën voor Noord-Holland, Zuid-Holland, Rotterdam, Amsterdam, Khulna, Houston en Kigali. Daarnaast werken we aan integrale ruimtelijke visies voor bijvoorbeeld Hamburg, Werkendam, Zwolle, het IJsselmeergebied en de goederenvervoercorridor. Bij onze projecten spelen ontwerpend onderzoek, integrale en interactieve werkprocessen en ontwerp een belangrijke rol.

Vanwege het groeiende aantal projecten zijn we op zoek naar een ervaren ontwerper. In teamverband werk je aan verschillende projecten waarbij je op basis van onderzoek en stakeholderworkshops de opgave scherp in beeld brengt en doorvertaalt naar integrale, aansprekende ontwerpen en strategieën.

De complexiteit van onze projecten vraagt om veel kwaliteiten. Je hebt of bent:

  • 3-5 jaar werkervaring bij een bureau voor stedenbouw- of landschapsontwerp
  • Een relevante masteropleiding (bijvoorbeeld stedenbouw, landschap, sociale geografie)
  • Goede analytische vaardigheden en een sterk conceptueel denkniveau
  • Sterk in ontwerpend onderzoek, strategievorming en ontwerp
  • Goede grafische vaardigheden (Adobe CS) of ervaring met GIS
  • In staat om een project zowel in presentaties als in rapportages over te brengen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Ben jij de kandidaat die we zoeken, dan bieden wij je een uitdagende baan bij een veelzijdig bureau, waarin je alle gelegenheid hebt om je te ontplooien en verder te ontwikkelen. Defacto biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie met CV, motivatie en je portfolio naar jobs@d.efac.to

Meer informatie / More information