Architect / Interieurarchitect

Graziosi Progetti zoekt een:

Graziosi Progetti is een daadkrachtig en origineel creatief bureau voor interieurontwerp en architectuur, gevestigd in Den Haag. Wij leveren tailormade ontwerpen voor zowel het zakelijke als het particuliere topsegment van de markt. Onze projecten zijn een succesvol resultaat van een intensief samenspel met de opdrachtgever gecombineerd met de randvoorwaarden van de context en onze eigen signatuur.

We transformeren kantoorpanden, winkels en particuliere woningen door heel het land. Daarbij werken we in de retail sector ook internationaal. We zijn erg bedreven in het maken van bijzondere interieurontwerpen, waarbij vaak ook bouwkundige ingrepen van toepassing zijn. We stemmen onze ontwerpen af op de identiteit van de opdrachtgever en gieten er een tikkeltje van onze eigenzinnigheid bij ;-).

Wegens groei hebben we per direct plaats voor een (interieur)architect om samen met de collega’s interieurs te ontwerpen, en ook in staat is om de ontwerpen van (of delen daarvan) zelf uit te werken.

Kijk op www.graziosi-progetti.nl voor meer informatie over ons en voor een selectie van projecten waar je aan zult bijdragen.

Wij zoeken een afgestudeerd architect of interieurarchitect met enige jaren ervaring in het ontwerpen van interieurs of bouwkundige architectuur. Als echte teamspeler vind je het een uitdaging om samen met Nina Graziosi en de andere architecten te werken aan de diversiteit van projecten.

Je vertaalt een (schets)ontwerp naar een volledig definitief ontwerp Je werkt (zelfstandig) ontwerpen uit, in nauwe samenwerking met de ervaren architecten Je kunt zelfstandig technische tekeningen maken en verder uitwerken

GEWENST PROFIEL
Voldoe jij aan de volgende eigenschappen/vaardigheden? Neem dan contact met ons op!

  • Een afgeronde ontwerpopleiding op TU of HBO niveau.
  • Passie voor architectuur, interieur en techniek
  • Vaardig met Sketchup (3D)
  • Vaardig met Indesign
  • Vaardig met 2D tekenen (Vectorworks of Autocad)
  • Beheersing van Photoshop en Illustrator is een pre
  • Beheersing van Enscape is een pre
  • Goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en pro-activiteit
  • Beheersing van de Nederlandse taal is gevraagd
  • Bezit van Rijbewijs B

WIJ BIEDEN
Een inspirerende omgeving met hoogwaardige projecten en leuke collega’s Een bijzondere locatie in het rijksmonument Nirwana in Den Haag dat op loopafstand ligt van het Centraal station en het winkelgebied van de Hoytemastraat Een dienstverband van 32-40u per week. Mogelijkheid van gedeeltelijk thuiswerken is bespreekbaar. Ruimte om veel te leren over architectuur en interieur

WE ZIEN JE REACTIE GRAAG TEGEMOET
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil je zo snel mogelijk aan de slag? E-mail dan je cv, portfolio en korte motivatie naar: vacatures@graziosi-progetti.nl

We zien je reactie heel graag voor 19 april 2024 tegemoet.