Urban Professional

WeLoveTheCity zoekt een:

WeLoveTheCity werkt aan stedelijke tranformatie in 10 van de 20 grootste steden in Nederland, zoals het Amstelstation in Amsterdam, Rigtersbleek (‘Het thuis van de duurzame arbeid’) in Enschede en de Bossche Stadsdelta in ’s Hertogenbosch. Daarnaast werken wij met veel plezier aan grootse projecten in kleine en middelgrote steden, zoals de ontwikkeling van de spoorzone in Almelo en het natuurlandgoed Zonnestraal in Hilversum. Ons internationale portfolio telt projecten in Europa en Afrika. Met een klein team slaan we de brug van ideevorming en ontwerp naar realisering door een bonte coalitie van stakeholders. Werk je bij WeLoveTheCity, dan werk je buiten de bubble met geijkte partijen. Want de stad is van iedereen!

We zoeken een extraverte, energieke en ondernemende Urban Professional die gepassioneerd is voor de vernieuwing van de stad en graag samenwerkt in een internationaal georiënteerd team. Jouw drijfveer ligt op de snijvlak van stedelijk beleid, gebiedsontwikkeling en co-creatie met stakeholders die niet altijd binnen de lijntjes kleuren. Je hebt ervaring met lokaal beleid en begrijpt dat processen soms tijd nodig hebben. Je bent niet bang om te improviseren als dat nodig is om een project verder te brengen. Je bent flexibel om te reizen naar meetings en om in gesprek te gaan met bewoners, opdrachtgevers en stakeholders. Vanwege de samestelling van ons team, zoeken wij Nederlandstalige kandidaten.

Wil je ervoor gaan? Stuur een beknopt portfolio naar janine@welovethecity.eu. Wij hopen je straks in ons bureau in het Rotterdamse Justus van Effenblok te kunnen ontmoeten.