Ambitieuze junior-architect gezocht

StijnvandenBoogaard Architecture zoekt een:

StijnvandenBoogaard Architecture werkt met een team van architecten, projectleiders en bouwkundigen aan transformaties, binnenstedelijke uitbreidingen, hoogbouw, herindelingen, hergebruik, restauraties en top-end particuliere (nieuwbouw) woningen & villa’s.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een junior architect met 1 tot 4 jaar relevante werkervaring. Wij zoeken iemand die goed kan visualiseren met programma’s als Enscape, V-Ray, Indesign, Photoshop en SketchUp en goed kan werken met Auotcad. Ervaring met Revit is een pré. Het is daarnaast belangrijk dat je goed in staat bent schetsen, concepten en mondelinge aanwijzingen te vertalen naar een ontwerp, tekening of model.

Vereiste kwaliteiten en vaardigheden:

  • 1-4 jaar werkervaring.
  • Architectuur diploma, Universitair en of HBO-niveau/Academie van Bouwkunst.
  • Goede AutoCad en modelling skills, Revit skills zijn een pre.
  • Teamspeler met proactieve houding.
  • Kennis en ervaring van en met materialen en interieur is een pré.
  • Je bent ook van harte welkom als je Nederlands niet vloeiend is. Een goede basiskennis van de Nederlandse taal is een pré.
  • Minimaal 32h per week beschikbaar.

Wij bieden je een (fulltime) baan en een marktconform salaris op basis van werkervaring en opleiding. Binnen SVDBA werken wij met een menselijke maat, wat zorgt voor een fijne werksfeer. Onze projecten zijn veelzijdig en bieden iedereen een interessante werkervaring in de wereld van architectuur, ontwikkeling en de bouwplaats.

Heb je interesse? Stuur dan je Curriculum Vitae (CV) en portfolio naar vacature@svdba.nl voor 30 april 2024.

Op acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gereageerd