Ervaren Bouwkundig Projectleider

KuiperCompagnons zoekt een:

Aan de slag als een Ervaren Bouwkundig Projectleider bij KuiperCompagnons?

Wat ga je doen?
Als projectleider bij de afdeling Ontwerp van KuiperCompagnons werk je aan diverse projecten variërend van utiliteitsbouw tot woningbouw en van nieuwbouw tot renovatie/herstructurering. Je geeft de dagelijkse leiding op deze projecten vanaf de ontwerpfase (voorontwerp en definitief ontwerp) tot en met de technische uitwerking (vergunningaanvraag, contract- en uitvoeringsfase).
Ook kun je acteren als directievoerder voor onze klanten op kleinere bouwprojecten.

Als eindverantwoordelijke van het project heb je kennis van zaken als het gaat om projectmanagement, bouwkunde, bouwtechniek en bouwregelgeving. Als eerste aanspreekpunt van de klant verzorg je de offertes, zit je besprekingen voor en/of doe je de verslaglegging. Daarnaast begrijp je hoe BIM werkt en kennis van Revit is daarbij een pré. Kortom, als projectleider begrijp je wat er nodig is om het beste eindresultaat te bereiken.

Wie zijn wij?
Geluk als grootste goed
KuiperCompagnons bouwt elke dag met en voor mensen aan de toekomst van Nederland. Gedreven door onze liefde voor het Nederlandse landschap dragen wij bij aan een gelukkig, gezond en duurzaam leven, wonen en werken. Een duurzame leefomgeving is klaar voor de toekomst en dat betekent dat de mensen die er gebruik van maken zich er nu en in de toekomst gelukkig en gezond voelen. Het bijdragen aan het geluk van mensen, nu en straks, is een belangrijke motivatiefactor van ons hele team en staat centraal in onze bedrijfsfilosofie. Vanuit die motivatie zoeken we constant naar nieuwe manieren om dit te vertalen naar de fysieke leefomgeving. KuiperCompagnons is niet van een directeur-eigenaar of van externe aandeelhouders, maar van zichzelf en de medewerkers. Daarom kunnen we onafhankelijk adviseren en hechten we grote waarde aan plezier in het werk. We organiseren veel borrels, excursies en andere sociale evenementen.

Koploper
Als multidisciplinair advies- en ontwerpbureau voor de fysieke leefomgeving werken wij vanuit ons kantoor in het Werelderfgoed De Van Nelle fabriek te Rotterdam met een hecht team van stedenbouwers, (landschaps-) architecten, planologen, juristen en andere specialisten aan de ruimtelijke uitdagingen van morgen. Het thema Healthcare & Life Science ontwerpt gebouwen voor ziekenhuizen, laboratoria en lifescience partijen. Dit zijn complexe utiliteitsgebouwen waarin het proces van de klant en het welbevinden van medewerkers en bezoekers het startpunt voor het ontwerp zijn. We maken ontwerpen op verschillende schaalniveaus, van masterplan tot vaste en losse inrichting. Al deze plannen zijn generiek, toekomstbestendig en bieden ruimte voor innovatie.

Wij ontwerpen voor mensen. Of het nu gaat om medewerkers, bezoekers, bewoners of patiënten, zij moeten zich prettig voelen. De beleving van de ruimte speelt daarbij een cruciale rol: mensen willen zich kunnen identificeren met hun omgeving. Herkenbaarheid en sfeer zijn hiervoor de belangrijkste ingrediënten. Basis voor het ontwerp vormt een intensieve dialoog met de toekomstige gebruikers.

Vind jij het uitdagend om een project helemaal te doorgronden en om innovatieve zorg- werkomgevingen te ontwerpen? Dan ben je bij ons op de juiste plek om je carrière verder te ontwikkelen.

Dit ben jij:

 • Een afgeronde HBO-/WO opleiding Bouwkunde;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met projecten in de zorg en farma is een pré;
 • Kennis van planningssoftware zoals MS Project;
 • Kennis van controlesoftware zoals Navisworks, Solibri;
 • Ervaring met het werken binnen een BIM-omgeving;
 • Kennis van bouwkunde, bouwtechniek en bouwregelgeving;
 • Leergierig, enthousiast, flexibel, initiatiefvol en een teamspeler.

Wij bieden je:

 • Een passend salaris (indicatie is € 4.231,- / € 6.330,- o.b.v. 40 uur afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Diverse sociale activiteiten
 • Keuze om thuis of op bureau te werken. Het voordeel van werken op het bureau zijn alle collega’s om mee te overleggen over de projecten.
 • €1000,- eigen ontwikkelbudget
 • Verschillende in company trainingen en atelier avonden
 • Duurzame maaltijden bij bureau activiteiten
 • Goede pensioenvoorziening

KuiperCompagnons biedt u naast een prettige werksfeer een passend salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen en bieden wij ruimte voor eigen initiatief.

Meer weten?
Wil je eerst de sfeer zelf eens proeven? Kom gerust een keer langs, de koffie staat voor je klaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Rob Kanbier (Programmamanager Healthcare & LifeScience), telefoon: 010 433 00 99. Wil je solliciteren? Stuur dan een motivatie met cv en portfolio, gericht aan Rob Kanbier naar peno@kuiper.nl onder vermelding van ‘Vacature bouwkundig projectleider’.

Meer informatie / More information