Revit-modelleur

Venster Architekten zoekt een:

Voor ons uitgebreide opdrachtenpakket zijn wij op zoek naar een Revit modelleur.
Venster Architekten is een bureau in Gouda met ca. 22 medewerkers en heeft veel opdrachten met projecten op allerlei schaalniveaus in met name woningbouw.

Door de groeiende werkzaamheden hebben we ruimte voor nieuw talent. Wij ontwerpen gebouwen door heel Nederland in complexe binnenstedelijke omgevingen en in nieuwbouwwijken en leveren zo een bijdrage aan een mooier en duurzamer Nederland.

In jouw functie modelleer je gebouwen in Revit en werk je in teamverband ontwerpen uit van onze eigen architecten én van andere architectenbureaus. Alle facetten van bouwkundig modelleren komen aan bod in deze baan.

Functie-eisen:
· afgeronde architectuuropleiding H.B.O. bouwkunde of universitair niveau (T.U.);
· bij voorkeur enkele jaren werkervaring als Revit modelleur;
· ervaring/vaardigheden met Autodesk Revit;
. kennis van BIM, bouwtechniek en regelgeving;
· goede communicatieve eigenschappen en beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden jou een zelfstandige baan in een prettig team, met ruimte tot persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een prima salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Architectenbureaus.

Heb je interesse in deze vacature, mail dan graag een schriftelijke sollicitatie en een cv (en evt. portfolio < 5Mb) voor 9 april 2024 naar info@vensterarchitekten.nl ter attentie van Marjan Arnout o.v.v. ‘sollicitatie Revit modelleur’.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information