Bouwkundig Engineer

Nivel zoekt een:

Wat ga je bij ons doen als Bouwkundig Engineer?
Als bouwkundig engineer bij dit bedrijf werk je aan diverse projecten in de industriële sector, van ontwerp tot uitvoering. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en soms leid je je eigen projecten. Je hebt een passie voor detailleren, kennis van de technische fasen van een ontwerp en de Nederlandse bouwregelgeving.
Het is jouw taak om samen met de bouwkundige modelleurs alle benodigde BIM-modellen, tekeningen, rapporten en technische specificaties te produceren.
Voor een bouwkundige zijn er volop mogelijkheden om je creativiteit en inventiviteit binnen ons team en onze projecten te zetten! Denk aan innovatie in de façade engineering of duurzaamheid in bouwmaterialen.

Wat breng je mee?

  • We zijn op zoek naar een bouwkundige met minimaal 3 jaar werkervaring.
  • Je hebt een afgeronde bouwkundige opleiding (HBO/ WO).

Arbeidsvoorwaarden
Naast een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je voldoende ruimte tot zelfontplooiing. Als je veel eigen initiatief toont zijn er veel mogelijkheden om je door te ontwikkelen. Daarnaast denken wij ook aan jouw toekomst en krijg je een persoonlijk opleidingsbudget en een pensioenregeling.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Stijn Leyten, telefoon: 06-48820361, e-mail: stijn@nivelgroep.nl

Over Nivel
Dit bedrijf is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau dat zich toelegt op het creëren van een positieve impact op mens en planeet. Hier in zijn ze meer dan alleen een internationaal ingenieursbureau – ze zijn een groep gepassioneerde adviseurs die 100+ jaar aan ingenieurservaring integreren met digitale technologieën en softwareoplossingen.

Meer informatie / More information