Junior Stedenbouwkundige

SVP Architectuur en Stedenbouw zoekt een:

Als je creatief en leergiering bent, een passie hebt voor stedenbouw en je ideeën goed kunt overbrengen, dan is SVP misschien wel jouw nieuwe werkplek!

Wie is SVP?
Bij ons is geen dag hetzelfde. 45 architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen werken in een plezierige en bruisende omgeving aan integrale opgaven, zowel in een stedelijke als landschappelijke context. Samen ontwerpen we aan uitdagende projecten om fijne leefomgevingen voor mensen te maken. Daarbij hebben we oog voor trends en ontwikkelingen, want we werken aan de plannen van morgen!

Ons bureau is plat georganiseerd, bij ons geen ingewikkelde managementlagen. Samenwerken is echt onze kracht, zowel intern als extern. Wij werken in teams van circa 15 ontwerpers, waar men elkaar motiveert en van elkaar leert. Als je laat zien dat je goede ideeën hebt, gedreven bent in je werk en stappen in je ontwikkeling maakt, krijgt je bij ons snel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Wie ben jij?
De ontwerper die wij aan ons team willen toevoegen werkt in het team Stedenbouw aan gebiedsvisies en stedenbouwkundige plannen. Je helpt mee aan het ontwerpen van ruimtelijke concepten, werkt deze uit tot concrete (verkavelings-)plannen. Je kunt uitstekend overweg met Indesign, Illustrator en Sketchup. De beheersing van Vectorworks (en Archicad) is een pré. Je hebt 1 à 2 jaar werkervaring, bent nieuwsgierig en leergierig en je verdiept je in je vak. Je hebt een actieve houding en bent communicatief en hulpvaardig. Je spreekt, leest en schrijft Nederlands. Dit is van belang voor het analyseren van (beleids)stukken, het schrijven van korte toelichtingen bij tekeningen en voor de communicatie met onze opdrachtgevers.

Heb je gestudeerd aan de TU of aan de Academie van Bouwkunst? Dan willen we je graag leren kennen. Wij werken vanuit ons fijne kantoor in de binnenstad van Amersfoort en hebben ook een hub in Amsterdam. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om deels thuis te werken.

Voel je je aangesproken, reageer dan snel! Je kunt je interesse kenbaar maken door het sturen van je motivatie, cv én portfolio naar mailadres info@svp-svp.nl. Voor vragen kun je uiteraard altijd telefonisch contact opnemen via 033-4701188.

Meer informatie / More information