Bouwkundig modelleur

GROOSMAN architecten zoekt een:

Maak een mooie stap naar een van de beste architectenbureaus van Nederland. Wordt bouwkundig modelleur bij GROOSMAN!

Heb jij ideeën hoe je ons nog beter kan maken en je jouw talenten als bouwkundig BIM modelleur nog beter tot zijn recht laat komen, dan ben je bij GROOSMAN aan het juiste adres. Bij GROOSMAN krijg je de kans om ook echt met architectuur bezig te zijn, samen met het ontwerpteam de esthetische uitgangspunten integraal te vertalen in een TOP BIM model. Je werkt in alle fasen van het proces.

Wij zoeken een Bouwkundig modelleur die oog heeft voor het detail, voor duurzaamheid, die op onderzoek uitgaat bij nieuwe ontwikkelingen, gevoel heeft voor esthetica en altijd op zoek is naar de waarde in het product wat hij/zij maakt.

En wie zijn wij dan? GROOSMAN is Rotterdams, nuchter, we houden van een open en eerlijke bedrijfsvoering. Wij zijn het meest integraal denkend en acterend architectenbureau van Nederland. We “wonen” in hartje stad, dus heel goed bereikbaar met het OV. Naast gedrevenheid, werken we met plezier, met oog voor elkaar en voor elkaars talenten en creëren we samen kansen om door te kunnen ontwikkelen.

Samenwerken, een top werksfeer, elkaar versterken, de randjes opzoeken en er vaak goed overheen gaan past bij ons. Het stelt ons in staat om onze mooie ambities te realiseren en onze mensen te laten groeien. Bij GROOSMAN werk je 50% thuis en 50% op ons fantastische net verbouwde kantoor.

Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar en ben je HBO geschoold? Kom dan ons team versterken en ontwikkel jezelf!

Stuur een email met je CV, portfolio en korte pitch over jezelf voor 26 april naar; vacature@GROOSMAN.com

Neem een kijkje op www.GROOSMAN.com voor meer informatie.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Meer informatie / More information