Stagiaire gezocht

StijnvandenBoogaard Architecture zoekt een:

StijnvandenBoogaard Architecture is een middelgroot en ambitieus architectenbureau in het centrum van Den Haag. Wij werken aan prachtige projecten met een hoog esthetisch niveau die vergaande bouwkundige expertise vragen. Ons portfolio voorziet in nieuw- en verbouw van luxueuze woonhuizen, transformaties, nieuwbouw voor woningbouwopgaven, hoogbouw, binnenstedelijke restauraties en nieuwbouw interventies.

Op dit moment hebben wij binnen ons team een stageplek beschikbaar voor een ambitieuze HBO/Universitair Bouwkunde/ Architectuur student. Wij zoeken iemand met een passie voor mooie ontwerpen en een oog voor detail. Goed kunnen werken met AutoCad en SketchUp zijn belangrijk, kennis van Revit een pré.

Het team van medewerkers binnen ons bureau bestaat uit architecten, tekenaars, bouwkundigen en 3D specialisten. Zij werken onderling veel samen. Als stagiair(e) zul je ondersteunende werkzaamheden voor verschillende projecten verrichten. Een mooie kans om ervaring op te doen met alle aspecten van het werken op een architectenbureau.

Ons team van werknemers is een bonte mix van nationaliteiten. Dit betekent dat we op kantoor zowel Nederlands als Engels spreken. Je bent daarom ook van harte welkom als je niet vloeiend Nederlands spreekt. Een goede beheersing van de Engelse taal is wel belangrijk.

Wij bieden je een fulltime stage met goede begeleiding. Je krijgt de kans om verschillende fasen binnen één of meerdere projecten te doorlopen en de daarbij behorende werkzaamheden uit te voeren. De stagevergoeding bepalen we in overleg.

Heeft deze vacature je interesse gewekt en beschik je over de gevraagde eigenschappen? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en eventuele portfolio naar StijnvandenBoogaard Architecture, t.a.v. Alwiene Waals, vacature@svdba.nl. Let op, deze positie is alleen voor mensen die nog studeren. Sollicitaties van mensen met een voltooide opleiding kunnen we niet in behandeling nemen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.