ontwerptalent

FAAM Architects zoekt een:

FAAM architects is een middelgroot architectenbureau in Eindhoven dat op een vernieuwende wijze werkzaam is aan diverse projecten in woningbouw, onderwijs, zorg en gebiedsontwikkeling.

Wij werken in een open ateliersfeer op het NRE terrein aan projecten van verschillende schaal- en complexiteitsniveaus. Wij werken integraal met stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en ecologen aan duurzame visies voor hedendaagse opgaves. Innovatie en integraal werken staan bij ons centraal.

In verband met de groei van het aantal projecten zijn we op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons ontwerpteam.

Wij zoeken een gemotiveerd en veelzijdig ontwerptalent met minimaal 3 tot 10 jaar ervaring. We zoeken hiervoor iemand die ervaring heeft met ontwerp en uitwerking in diverse fasen en die affiniteit heeft met detaillering en materialisering.

Zorgvuldige architectuur vereist vanuit een integrale denkwijze aandacht vanuit de grote lijn tot detailniveau. Wij werken onze projecten veelal volledig uit tot werktekeningen in Archicad voor en met onze opdrachtgevers.
Ook contact met de opdrachtgever, andere adviseurs, producenten en bezoeken aan de bouw zijn voor ons vanzelfsprekend. Daarom beschik je over een open houding en een goede communicatie.

We blijven onszelf uitdagen en daarmee ontwikkelen qua architectuur, techniek en proces. Als jij ons kunt uitdagen vanuit jouw kennis en ervaring dan ben jij onze kandidaat!

Zoals je leest zijn we op zoek naar een veelzijdig mens.
En bieden we een uitdagende baan aan in een inspirerende omgeving.

Als je geïnteresseerd bent, mail dan je reactie met CV (en portfolio? naar:
info@FAAMarchitects.nl

Voor meer inlichtingen kun je ook telefonisch contact opnemen met Emile van Vugt of Marlies Zuidam op 040-2963396

Meer informatie / More information