Programmering en Tentoonstellingen

Arcam zoekt een:

We hebben altijd plek voor een gedreven stagiair met affiniteit voor architectuur en Amsterdam die alles wil leren over programmering en productie van onze evenementen en tentoonstellingen. Daarnaast begeleiden wij graag architectuurliefhebbers die een opleiding volgen in de richting communicatie en marketing.

Bij Arcam zijn stagiairs volwaardig lid van het team en draaien dan ook mee op kantoor en bij de diverse projecten. Het precieze takenpakket binnen de stage wordt altijd in overleg toegespitst op de interesses en competenties van de stagiair.

We bieden je een dynamische en jonge werkomgeving, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. De werkzaamheden zijn zeer divers en je werkt samen met alle collega’s, waardoor je veel competenties kunt opdoen. In het opvallende gebouw aan de Prins Hendrikkade 600 – tussen NEMO en het Scheepvaartmuseum – werk je met een team van zeven vaste medewerkers en twee stagiairs in het hartje van Amsterdam met prachtig uitzicht op het Oosterdok. Arcam biedt een stagevergoeding van € 300 per maand bij een stageweek van 4 dagen.

Meer informatie / More information