Architect

Benthem Crouwel Architects zoekt een:

Benthem Crouwel Architects ontwerpt innovatieve, flexibele en efficiënte gebouwen in binnen- en buitenland. Van stations tot musea, van kantoren tot tiny houses: alle ontwerpen brengen economische, sociale en ecologische aspecten in balans — met bijzondere aandacht voor innovatie en duurzaamheid. Voorbeelden, zoals Rotterdam Centraal Station en Museum Arnhem, vind je op de website, op pagina Projects.

Naar wie we op zoek zijn:

Voor ons bureau in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Architect. Een creatieve, zelfstandige collega die gepassioneerd aan de slag wil om samen met teamgenoten tot excellente resultaten te komen. Met circa vijf jaar ervaring hebben de verschillende fases van het ontwerpproces geen geheimen meer voor je. Je bent klaar voor een volgende stap, om bij een internationaal gerenommeerd bureau aan uitdagende en prestigieuze projecten en aanbestedingen te werken.

Wat de functie inhoudt:

Of het nu gaat om het ontwerpproces of het coachen van teamleden, als Architect til je onze projecten naar een hoger niveau. Je bent betrokken bij elke fase en vormt een belangrijke toegevoegde waarde voor de opdrachtgever.
Met minstens vijf jaar ervaring ben je in staat om zelfstandig aan uitdagende opdrachten te werken. Je bewaakt de ontwerpvisie zowel intern als extern. Als flexibele teamspeler schakel je moeiteloos tussen verschillende communicatiestijlen. We gaan ervan uit dat je ervaring hebt met Revit en over voldoende BIM-vaardigheden beschikt.

Wat we bieden:

Salariëring vindt plaats op basis van de Architecten CAO en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Daarbij krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je carrière pad verder vorm te geven. We zijn zojuist verhuisd naar onze nieuwe locatie in Diemen: hier werken we met ruim vijftig collega’s in een cultuur van collegialiteit, behulpzaamheid en wederzijds respect. Het tonen van initiatief wordt zeer gewaardeerd. Communicatielijnen zijn kort en de sfeer is informeel — maar ook gedreven.

Hoe je kunt solliciteren:

Als deze uitdaging je aanspreekt en past bij je ervaring en ambitie, kijken we ernaar uit om je te ontmoeten. Sollicitaties zijn welkom via onze website: https://www.benthemcrouwel.com/
We ontvangen graag je portfolio met visuele voorbeelden zoals ontwerpen en technische tekeningen. In plaats van een motivatiebrief kun je ook de vragen via de website beantwoorden.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 30 april 2024. Na deze datum zullen we reageren. De startdatum van de functie is in overleg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-adviseur Sabine Lindner via hr@benthemcrouwel.nl of 020 219 5224.

Meer informatie / More information