Ontwerper

Benthem Crouwel Architects zoekt een:

Benthem Crouwel Architects ontwerpt innovatieve, flexibele en efficiënte gebouwen in binnen- en buitenland. Van stations tot musea, van kantoren tot tiny houses: alle ontwerpen brengen economische, sociale en ecologische aspecten in balans — met bijzondere aandacht voor innovatie en duurzaamheid. Voorbeelden, zoals Rotterdam Centraal Station en Museum Arnhem, vind je op de website, op pagina Projects.

Naar wie we op zoek zijn:

Voor ons bureau in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Ontwerper. Je hebt je Masteropleiding in Architectuur afgerond en hebt wellicht al een of twee jaar ervaring opgedaan. Wat jou kenmerkt: gedrevenheid en de wil om te excelleren, je bent nieuwsgierig en initiatiefrijk. Als doorzetter til je ontwerpen naar een hoger niveau: je hebt een scherp oog voor details en blijft steeds kritisch om de vraag achter de vraag goed te begrijpen.

Wat we verwachten:

Vanuit een open en leergierige houding werk je graag in teamverband. Je communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels zijn prima — kennis van Frans en Duits geldt als een pre. Dat laatste geldt ook voor ervaring met Revit, Rhino en Affinity.

Wat we bieden:

Het salaris is gebaseerd op de Architecten CAO en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. In een omgeving van getalenteerde architecten, 3D-specialisten en technisch ontwerpers word je ondersteund op weg naar de titel van Architect. We zijn zojuist verhuisd naar onze nieuwe locatie in Diemen: hier werken we met ruim vijftig collega’s in een cultuur van collegialiteit, behulpzaamheid en wederzijds respect. Het tonen van initiatief wordt zeer gewaardeerd. Communicatielijnen zijn kort en de sfeer is informeel — maar ook gedreven.

Hoe je kunt solliciteren:

Als deze uitdaging je aanspreekt en past bij je ervaring en ambitie, kijken we ernaar uit om je te ontmoeten. Sollicitaties zijn welkom via onze website: https://www.benthemcrouwel.com/
We ontvangen graag je portfolio met visuele voorbeelden zoals ontwerpen en technische tekeningen. In plaats van een motivatiebrief kun je ook de vragen via de website beantwoorden.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 30 april 2024, na deze datum zullen we reageren. De startdatum van de functie is in overleg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-adviseur Sabine Lindner via hr@benthemcrouwel.nl of 020 219 5224.

Meer informatie / More information