Senior Architect

Benthem Crouwel Architects zoekt een:

Benthem Crouwel Architects ontwerpt innovatieve, flexibele en efficiënte gebouwen in binnen- en buitenland. Van stations tot musea, van kantoren tot tiny houses: alle ontwerpen brengen economische, sociale en ecologische aspecten in balans — met bijzondere aandacht voor innovatie en duurzaamheid. Voorbeelden, zoals Rotterdam Centraal Station en Museum Arnhem, vind je op de website, op pagina Projects.

Naar wie we op zoek zijn:

Voor ons bureau in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Senior Architect. Belangrijke kwaliteiten: bewezen creativiteit, communicatief en organisatorisch sterk, een open en inspirerende stijl. Daarnaast ben je in staat om uitdagende, prestigieuze projecten naar een hoger niveau te tillen. Met oog voor de tevredenheid van opdrachtgevers en het werkgeluk van teamleden zorg je voor gezonde financiële resultaten en vooral: excellente architectonische kwaliteit. Je portfolio bevat projecten in alle fases, van aanbesteding tot oplevering.

Wat de functie inhoudt:

Als Senior Architect ben je verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van projecten. We kunnen complexe nationale en internationale opdrachten aan je toevertrouwen. Je hebt directe invloed op elke fase van het ontwerpproces, bewaakt de ontwerpvisie en bent het vaste aanspreekpunt, zowel extern als intern. In samenwerking met de verantwoordelijke partner begeleid je ontwerpers en bouwkundigen. We gaan ervan uit dat je ervaring hebt met Revit en over voldoende BIM-vaardigheden beschikt.

Wat we bieden:

Salariëring vindt plaats op basis van de Architecten CAO en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. We zijn zojuist verhuisd naar onze nieuwe locatie in Diemen: hier werken we met ruim vijftig collega’s in een cultuur van collegialiteit, behulpzaamheid en wederzijds respect. Het tonen van initiatief wordt zeer gewaardeerd. Communicatielijnen zijn kort en de sfeer is informeel — maar ook gedreven.

Hoe je kunt solliciteren:

Als deze uitdaging je aanspreekt en past bij je ervaring en ambitie, kijken we ernaar uit om je te ontmoeten. Sollicitaties zijn welkom via onze website: https://www.benthemcrouwel.com/
We ontvangen graag je portfolio met visuele voorbeelden zoals ontwerpen en technische tekeningen. In plaats van een motivatiebrief kun je ook de vragen via de website beantwoorden.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 30 april 2024. Na deze datum zullen we reageren.
De startdatum van de functie is in overleg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-adviseur Sabine Lindner via hr@benthemcrouwel.nl of 020 219 5224.

Meer informatie / More information