architect

Mulderblauw architecten zoekt een:

Uitdagende projecten die je bevlogen te lijf gaat. Van hotel tot woningen: onze opdrachtgever kan voor elke ontwerpuitdaging bij jou terecht. Met jouw ervaring schakel je razendsnel en blijf je altijd betrokken, toch?

Afwisseling

Onze projecten zijn opvallend divers. Een nieuw hotel op een voormalige industriële locatie of een transformatie van kantoor naar 101 suites voor ‘extended stay’ in een monumentaal gebouw. De transformatie van een deels afgebrande oude sigarenfabriek naar zorgwoningen, nieuwbouw van distributiecentra en datacenters en grootschalige woningbouwopgaven. Veel afwisseling en meer dan voldoende uitdaging dus.

Uitdaging

Uitdaging is een belangrijk onderdeel van onze identiteit. We houden ervan om dingen te doen die eigenlijk net te moeilijk zijn. Een Mulderblauwer legt de lat hoog en reikt naar de sterren. Zo blijven we onszelf prikkelen. Dat betekent dat onze mensen de vrijheid en het vertrouwen krijgen om zelfstandig beslissingen te nemen en hun eigen oplossingen te bedenken.

Leuke collega’s

We hebben binnen het team een fijne mix van persoonlijkheden, opleidingen, achtergronden en nationaliteiten. Bij Mulderblauw zit iedereen, ongeacht functie, door elkaar en we wisselen geregeld van werkplek. Zo leren we elkaar goed kennen. Daar maken we tijd voor bij de gezamenlijke lunch, maar ook tijdens feestjes en uitjes. Want belangrijke momenten vieren we. Net als iedere verjaardag.

Wat zoeken we bij jou?

Je bent een bevlogen en creatieve architect met minimaal vijf jaar werkervaring. Als architect bij Mulderblauw ga je in dialoog met onze opdrachtgevers en leid je een project van ontwerp tot oplevering. Je beheerst het proces daarom uitstekend en ervaring hierin is een vereiste. De communicatieve rol die je vervult vraagt om een vloeiende beheersing van het Nederlands in woord en geschrift. Je bent zelfstandig, zorgvuldig en kunt snel schakelen; eigenschappen waar je niet zonder kunt in een veelzijdige functie als deze. Affiniteit en ervaring met hospitality opgaven is een grote pré.

Bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. De functie is per direct beschikbaar. Op deze functie is de cao voor architectenbureaus van toepassing.

Laat van je horen

Stuur een mail met je cv en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl. Zet hierbij ‘sollicitatie vacature architect’ in de onderwerpregel. Heb je vragen over deze functie? Bel 071 – 517 73 11.

Meer informatie / More information