BIM modelleur / Bouwkundige

INBO zoekt een:

Wat doe je?
Als bouwkundig modelleur werk je het project technisch uit, van de bouwaanvraag tot en met de uitvoering. Je bent betrokken bij het modelleren en detailleren van het gehele project. Met natuurlijk een prachtig gebouw als uiteindelijk doel, waar je vele jaren met trots naar terug kunt kijken.

Wie ben je en wat neem je mee?
– Je beschikt over een afgeronde opleiding hbo richting bouwkunde.
– Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de utiliteitsbouw.
– Je hebt kennis van Revit en BIM.
– Je hebt kennis van het Nederlandse Bouwbesluit.
– Je hebt affiniteit met de hightech utiliteitsbouw.
– Je spreekt Nederlands en Engels.
– Je kan goed zelfstandig én samenwerken.
– Je bent communicatief sterk.
– Je bent flexibel en stressbestendig.

Wie zijn wij?
INBO is een collectief van gedreven architecten, bouwkundigen, adviseurs en stedenbouwers. We ontwerpen ruimtes die de stedelijke omgeving groener en menselijker maken. INBO’ers streven ernaar de wereld een beetje mooier te maken. Het bouwen aan zinvolle verandering geeft ons energie en plezier in het werk. De INBO-handtekening zit in de ruimtes waar mensen elkaar vinden. Waar stad en natuur bij elkaar komen. In menselijke ruimtes.

Wat bieden wij je?
Een functie voor 32-40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt met Amsterdam als vaste uitvalsbasis en conform de cao voor architectenbureaus.

INBO’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze INBOacademie. Even belangrijk is dat we binnen INBO leren van elkaar (INBOcafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling? Stuur dan je motivatie, CV en eventueel portfolio naar werkenbij@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

Meer informatie / More information