landschapsarchitect (32-40u)

H+N+S Landschapsarchitecten zoekt een:

Zoek jij een inspirerende omgeving om jouw ontwerptalent verder te ontwikkelen? Heb jij een sterk analytisch vermogen, goede ontwerpkwaliteiten en de vaardigheden om dit helder en overtuigend over te brengen? H+N+S heeft per direct ruimte voor jou. Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Een aantal jaar ervaring is een pré.

Wij bieden:

  • Een divers team met jonge en meer ervaren landschapsarchitecten waarmee je samenwerkt aan toonaangevende projecten op verschillende thema’s en schaalniveaus;
  • Een open, informele en gezellige werkomgeving op de Wagenwerkplaats in Amersfoort waar je je snel thuis zult voelen;
  • Vak-excursies, seizoenslezingen en andere informele bureauactiviteiten;
  • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Begeleiding om jou als nieuwe collega goed op weg te helpen;
  • Indien gewenst ruimte om de beroepservaringsperiode (BEP) te volgen naast de werktijd, waarvan de kosten door H+N+S vergoed worden.

H+N+S Landschapsarchitecten is een bureau voor landschapsarchitectuur waar ruimtelijk ontwerp, visievorming en onderzoek hand in hand gaan. Wij ontwerpen en realiseren al meer dan 30 jaar innovatieve plannen voor de inrichting en het gebruik van de (groene) buitenruimte op alle schaalniveaus. Wij streven ernaar voor de ingewikkelde ruimtelijk-maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen eenvoudige, overtuigende én werkzame oplossingen te bedenken. H+N+S borduurt hierbij met zorg voort op de kwaliteit die vanuit de cultuur en geschiedenis worden aangereikt. Bekijk voor meer informatie over ons bureau en onze projecten de website www.hnsland.nl.

Stuur uiterlijk donderdag 19 juni een beknopte motivatiebrief, CV en portfolio aan sollicitaties@hnsland.nl
Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Gepke Heun via hetzelfde emailadres.

Meer informatie / More information