Stagiair architectuur Rotterdam

INBO zoekt een:

Van natuurinclusieve woonbuurt tot binnenstedelijke verdichting? Heb je al eens aan INBO gedacht? Bij INBO ontwerp je namelijk mee aan publieke en stedelijke opgaven met bijzondere aandacht voor Social Impact.

Wat doe je?
Je werkt aan uiteenlopende projecten en tenders, variërend in grote en programma. Van publieke gebouwen tot grote woningbouwopgaves. Hierbij zul je assisteren in het maken van visualisaties, presentaties, studiemodellen en documentatie van de projecten. Je maakt visualisaties en schema’s die op een aansprekende wijze een concept, visie of ontwerp verbeelden.

Wie ben je en wat neem je mee?

  • Je studeert BSc / MSc TU Delft of Eindhoven.
  • Je bent leergierig, enthousiast en werkt graag samen in een hecht team.
  • Je hebt grote interesse in diversiteit in projecten.
  • Je neemt initiatief en bent communicatief vaardig.
  • Goede beheersing van de Nederlands taal.
  • Je bent vanaf augustus/september 2024, minimaal 3 dagen in de week, 4 maanden beschikbaar.

Wie zijn wij?
Wij zijn INBO, een bureau voor (interieur)architectuur, bouwkunde en urban strategy. Met onze creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

Een voorbeeld van dit succes is het project ‘Little C’. De 15 gebouwen met een loft of een appartement als woning vormen een familie; ze zijn allemaal opgetrokken in rijk gedetailleerd baksteen, maar hebben elk een eigen karakter. Zij zijn met elkaar verbonden door loopbruggen. De vele stalen details (vormgegeven door Ruud-Jan Kokke) geven het geheel een stoere uitstraling. Little C is als een compact dorp met een grootstedelijk karakter: met The Village in New York als duidelijke inspiratiebron. Een project waar we trots op zijn. Voor meer informatie kijk op https://www.inbo.com/nl/projecten/little-c-rotterdam.

Wat bieden we je?
Wij bieden een interessante stageplek met stagevergoeding. We werken binnen het team aan zeer diverse en aansprekende opgaven en bieden verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Interesse?
Wil jij graag stage lopen bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar werkenbij@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

Meer informatie / More information