Constructief Modelleur

GROOSMAN constructeurs zoekt een:

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het multidisciplinaire team van GROOSMAN Architecten, waar wij als constructeurs intensief samenwerken met architecten en bouwkundigen, in ons pas gerenoveerde fijne kantoor in hartje centrum van Rotterdam? Neem dan nu contact met ons op!

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die enthousiast wordt van deze kruisbestuiving tussen alle disciplines. Dit is een kracht van GROOSMAN. Samen zorgen we, van schetsontwerp tot uitvoering, dat er een mooi en goed gebouw wordt neergezet, volgens een efficiënt en prettig proces, voor en met alle betrokkenen. Constructieve kwaliteit speelt hierbij natuurlijk een hoofdrol!

Heb je ca. 5 jaar ervaring, ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar en heb je ervaring met Revit en tools als, Solibri, BIM Collab, Dynamo en Technosoft? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als constructief modelleur werk je samen met onze bouwkundigen in gezamenlijke projectmodellen met ieder een andere focus. We moedigen het enorm aan om interesse en kunde te tonen buiten je eigen discipline. Hoofdzakelijk bestaan je werkzaamheden uit;

  • Opzetten van uitgebreide BIM constructie modellen volgens de laatste ontwikkelingen en specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Wij werken met Revit.
  • In teamverband een efficiënte constructie ontwerpen en signaleren waar ruimte is voor verbetering.
  • Uitwerken van 2D tekenwerk in alle fasen t/m de wapening van een beton casco.
  • Overleggen en afstemmen met opdrachtgevers/ partners/ leveranciers/ aannemers om te zorgen dat er begrijpelijke en inhoudelijke modellen en tekeningen geleverd worden.
  • Controleren en clashen van modellen en het onderhouden van de Revit bibliotheek.

Rondom de dagelijkse werkzaamheden is er voldoende ruimte om bezig te zijn met BIM ontwikkeling (in allerlei werkgroepen), parametrisch ontwerp en persoonlijke ontwikkeling. We zijn altijd op zoek naar manieren om ons werk beter te kunnen uitvoeren.

En wie zijn wij dan?

Momenteel bestaat GROOSMAN constructeurs uit 2 constructeurs en 3 constructief modelleurs, op een bedrijfsgrootte van ongeveer 50 werknemers. We nemen graag bedrijfs-brede opdrachten aan, waarvan we het gehele ontwerp en BIM proces verzorgen. Daarnaast werken we als constructiebureau ook aan allerlei opdrachten met externe partijen. Kijk op onze website voor een indruk van onze projecten. Naast de traditionelere (woning) bouw zijn we ook betrokken bij circulaire en houtbouw ontwikkelingen.

Je komt bij GROOSMAN te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s centraal staan. GROOSMAN is Rotterdams, nuchter en toekomstgericht. Wij zijn een van de meest integraal denkende en acterende architectenbureaus van Nederland. Bij GROOSMAN werken wij 50/50 thuis en in ons gloednieuwe circulaire kantoor.

Binnen GROOSMAN heerst een fijne informele cultuur waarbinnen allerlei leuke en leerzame activiteiten worden georganiseerd, voor en door collega’s. Denk aan bouwplaats bezoeken of vak presentaties, maar ook spelletjes avonden, etentjes binnen/buiten kantoor en buitenlandse reizen. We verzinnen altijd weer iets leuks!

“Constructief modelleur betekent hier zo veel meer dan alleen maar met Revit bezig zijn. Het is echt integraal werken!” – Marco Laging, constructief ontwerper bij GROOSMAN.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over werken bij GROOSMAN constructeurs? Bel of mail ons voor een afspraak en we doen een bakkie.

Meer informatie / More information