Architect / Ontwerper

TWA Architecten zoekt een:

TWA Architecten zoekt een architect of ontwerper voor 32-40 uur ter versterking van ons team voor het ontwerpen in alle fases van het ontwerpproces, vanaf schetsontwerp tot uitvoering.

Wij zoeken een collega

  • met bij voorkeur een afgeronde HBO/WO Bouwkunde/Architectuur of Academie van Bouwkunst, met bouwkundige ervaring, affiniteit met detaillering, gedreven en bedreven in het ontwerpen van gebouwen.
  • die thuis is in Sketchup, Archicad of Revit en bij voorkeur ook in Vectorworks.
  • Nederlands in woord en geschrift, bekent met Nederlandse bouw regelgeving.
  • die met ons verder wil werken aan de vele projecten variërend van royale utiliteitsgebouwen, seriematige woningbouw of de herbestemming van monumenten.
  • een liefhebber is van de noordelijke nuchterheid.

Ons aanbod:
Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor architectenbureaus en een inspirerende werkomgeving binnen een jong, gedreven team. Start met een tijdelijk contract.

Belangstelling?
Stuur je CV en motivatie voor 1 juli 2024 naar weel@twa-architecten.nl, t.a.v. Elly Weel, manager bedrijfsvoering. Daar kun je ook terecht voor vragen.

Over ons
TWA is een innovatief architectenbureau in Friesland dat met een divers team met brede expertise projecten maakt. Variërend van woontorens aan de Tesselschadestraat, de transformatie van de Blokhuispoort tot een biobased passiefhuis in Balk.

Onze kracht is het ontwerpen van gebouwen met een uitgesproken en relevant karakter. Daarnaast werken we binnen een coöperatie samen aan spraakmakende gebouwen. Denk aan het Afsluitdijk Waddencentrum, de Watercampus, en ook het circulair icoon It Swettehûs in Leeuwarden.

Meer informatie / More information