Technisch medewerker bouwkunde

Rijksvastgoedbedrijf (Ministerie van BZK) zoekt een:

Ben jij een bouwkundige die houdt van afwisseling en uitdagingen? Wij zoeken voor ons kantoor in Assen een Technisch medewerker Bouwkunde die zich bezighoudt met de realisatie van projecten, waaronder rijkskantoren, gevangenissen, maar ook projecten voor Defensie, zoals de bouw van vliegtuighangars, bunkers en munitiecomplexen. Bij ons ben je betrokken bij het hele proces: Van concept tot oplevering, waarbij je oog hebt voor wet- en regelgeving en samenwerking met andere disciplines binnen het team.

Je komt te werken in ons cluster Beheer 1, waar je als regionaal verantwoordelijke bouwkundige en deelprojectleider Commandantenvoorzieningen (COVO) de bouwkundige taken binnen het cluster organiseert, coördineert en bewaakt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bouwkunde en draagt bij aan de kwaliteit van de producten en de kennis en vaardigheden van de medewerkers bouwkunde. Je werkt samen met diverse partijen, waaronder adviseurs, aannemers, gebruikers en de servicedienst Defensie, om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen budget worden opgeleverd.

Naast grotere projecten ben je ook verantwoordelijk voor kleinere projecten, met een budget tot maximaal €250.000,- waarbij je als deelprojectleider COVO ervoor zorgt dat deze projecten conform afspraak worden gerealiseerd. Bij het Rijksvastgoedbedrijf kun je hybride werken en zijn er flexibele werktijden. Bovendien zijn er volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden beschikbaar.

Functie-eisen

We zoeken niet alleen iemand met technisch inhoudelijke kennis, maar ook met leidende vaardigheden om kleinere projecten te leiden en collega’s te coachen. In deze functie moetje gemakkelijk benaderbaar zijn voor collega’s en managers. De functie vereist competenties zoals communicatie, samenwerking, flexibiliteit en organisatiesensitiviteit. Je bent een behulpzame collega die weet hoe je een goede sfeer kunt creëren en behouden. Jij bent een verbinder en hecht veel waarde aan het nakomen van afspraken. Je hebt een brede kennis van bouwkunde en affiniteit met elektrotechniek en werktuigbouwkunde.

Verder heb je:

  • HBO werk- en denkniveau, met een diploma in bouwkunde.
  • Je bent in bezit van een VCA-VOL certificaat
  • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie, je hebt affiniteit met contractbeheer en technische uitvoeringsaspecten van vastgoedonderhoud.
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met het leiden van projecten en het coachen van medewerkers.
  • Je hebt feeling voor juridische aspecten van contractuele verhoudingen, ervaring met verschillende huisvestingsstelsels is een pre.
  • In een dynamische omgeving houd je overzicht, je bent flexibel en kunt goed omgaan met werkdruk.
  • Je bent pro-actief en klantgericht, vaardig in plannen en organiseren.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden door deze vacaturetekst, maar wil je inhoudelijk nog wat meer informatie over de functie of het team? Bel of app Marco Lubberman, Clusterhoofd Beheer 1 regio Noord via 06 22 76 87 36.

Wil je nog meer weten over techniek bij het Rijksvastgoedbedrijf? Check dan ook onze video- en podcast-serie ‘De techniek achter het Rijksvastgoed‘. Hierin nemen onze technische experts je mee in de techniek achter het meest diverse en bijzondere vastgoed van Nederland. Van monumenten tot gevangenissen, kazernes en nog veel meer.

Meer informatie / More information