Business Developer

Benthem Crouwel Architects zoekt een:

Benthem Crouwel Architects ontwerpt innovatieve, flexibele en efficiënte gebouwen in binnen- en buitenland. Van stations tot musea, van kantoren tot tiny houses: alle ontwerpen brengen economische, sociale en ecologische aspecten in balans — met bijzondere aandacht voor innovatie en duurzaamheid. Voorbeelden, zoals Rotterdam Centraal Station en Museum Arnhem, vind je op de pagina Projects.

BUSINESS DEVELOPER

Naar wie we op zoek zijn
We zijn per direct op zoek naar een Business Developer voor ons bureau in Amsterdam. Iemand met affiniteit voor architectuur en die vloeiend Nederlands en Engels spreekt – én schrijft. Je houdt van nature goed overzicht en doet met plezier onderzoek. Bij voorkeur heb je een opleiding afgerond op het gebied van kunstgeschiedenis, architectuur(-geschiedenis), stedenbouw, vastgoed of een andere relevante studie. Wat jou kenmerkt: gedrevenheid en de wil om te excelleren. Je bent ondernemend en nauwkeurig, bent op je best met een strakke deadline en gaat tot het uiterste om competities te winnen.

Wat de functie inhoudt
Als onderdeel van ons support team ben je direct verantwoordelijk voor het identificeren en analyseren van kansrijke aanbestedingen in Nederland en Europa. Je houdt hierover nauw contact met de partners. Je coördineert aanmeldingen. Daarin heb je een zelfstandige rol: je stelt multidisciplinaire ontwerpteams samen, schrijft teksten, verzamelt beeldmateriaal en interne of externe bijdrages. Vanuit een open en leergierige houding werk je graag samen met anderen. We gaan ervan uit dat je thuis bent in Excel en Word. Programma’s als Adobe Suite of Affinity kun je je snel eigen maken.

Wat we bieden
We bieden een inspirerende werkomgeving met alle ruimte voor jouw creativiteit en innovatie. Je werkt samen met collega’s uit verschillende disciplines: architecten, projectcoördinatoren, business development, PR en partners. Het salaris wordt bepaald op basis van de Architecten CAO. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn divers, van een fietsregeling tot ontwikkeltrajecten en leerzame en sociale uitjes. We zijn zojuist verhuisd naar onze nieuwe locatie in Diemen, waar we met ruim vijftig collega’s werken in een cultuur van collegialiteit, behulpzaamheid en wederzijds respect. Het tonen van initiatief wordt zeer gewaardeerd. Communicatielijnen zijn kort en de sfeer is informeel — maar ook gedreven.

Hoe je kunt solliciteren
Als deze uitdaging je aanspreekt en past bij je ervaring en ambitie, kijken we ernaar uit om je te ontmoeten. Sollicitaties zijn welkom via de website. We ontvangen graag je CV met motivatiebrief. In plaats van een motivatiebrief kun je ook onderstaande vragen beantwoorden in het sollicitatieformulier.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 23 juni 2024, na deze datum zullen we reageren.
De startdatum van de functie is in overleg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-adviseur Sabine Lindner via hr@benthemcrouwel.nl of 020 642 0105.

Meer informatie / More information