Technisch Projectleider

ANA Architecten zoekt een:

Kom jij als ambitieuze Technisch Projectleider ons team versterken? Ben jij in staat met jouw expertise en ervaring een eigen bijdrage te leveren aan de integrale kwaliteit van onze gebouwen, waarin concept, ruimtelijkheid, gebruik, detaillering en uitvoering elkaar versterken? En dat in een hartstikke leuk team met supergemotiveerde collega’s op een bruisende plek in Amsterdam?

Als Technisch Projectleider binnen ANA architecten ben je (mede) verantwoordelijk voor de kwaliteit van het ontwerp en de aansturing van het team. Je levert een constructieve en inspirerende bijdrage aan het projectteam. Je bent een teamplayer en je wil jouw energie en specifieke kennis inzetten om onze projecten op het hoge niveau te tillen dat wij nastreven.

WIJ ZIJN WIJ
ANA architecten is een toonaangevend architectenbureau met een sociale inslag gevestigd in Amsterdam-Noord. Het bureau is in 1997 opgericht door Marcel van der Lubbe en Jannie Vinke. In de kwart eeuw van haar bestaan heeft ANA zich bewezen met prijswinnende ontwerpen voor bijzondere woongebouwen en studies naar innovatieve woningtypologieën. Onze ontwerpen gaan voorbij aan voorgeprogrammeerde en gangbare oplossingen en zijn helder, functioneel en sprekend in hun eenvoud. Een eenvoud die bij nadere beschouwing steeds een extra laag onthult. Het bouwen aan een sociale en maatschappelijke agenda behoort tot de kern van ons vakgebied. Onze architectuur is uitdrukking van de veranderende maatschappij en gaat verder dan de waan van de dag.

WAT WIJ VAN JE VERWACHTEN

  • Tenminste een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde;
  • 5 tot 10 jaar relevante werkervaring met het uitwerken van complexe woongebouwen en de coördinatie daarvan in alle fasen van het ontwerpproces;
  • Een proactieve houding;
  • Je werkt gestructureerd en accuraat;
  • Je hebt ervaring met de uitwerking van een architectonisch ontwerp en tekent zelf soms mee in Archicad;
  • Uitstekende teamspirit, maar je kan ook goed zelfstandig werken;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal (spreken/ lezen/ schrijven).

WAT JE VAN ONS KAN VERWACHTEN
We bieden je een divers, uitdagend en groeiend opdrachtenpakket waarin jij je ambities helemaal kwijt kan. Ons bureau is gevestigd in een fijne groene werkomgeving in Amsterdam-Noord en is goed bereikbaar met het ov en de fiets. Je gaat aan de slag in een team van 18 gedreven en leuke medewerkers. Je krijgt een contract met zicht op verlenging. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de cao voor architectenbureaus, pensioenopbouw via PFAB.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie met cv, motivatie en portfolio (max. 5Mb, 10 pagina’s, geen links) voor vrijdag 21 juni 2024 naar vacatures@ana.nl o.v.v. Sollicitatie Technisch projectleider.

Ga voor meer informatie over projecten, team en werkplek naar onze website www.ana.nl. Neem voor vragen contact op met Suzanne Gerits (020-4232949).

Alleen sollicitaties die voldoen aan bovengenoemde kenmerken zullen worden beantwoord. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.