Ervaren BIM modelleur/ Bouwkundige

INBO zoekt een:

Wat doe je?
Als bouwkundig modelleur werk je het project technisch uit, van ontwerp tot en met de uitvoering. Je bent betrokken bij het modelleren en detailleren van het gehele project. Met natuurlijk een prachtig gebouw als uiteindelijk doel, waar je vele jaren met trots naar terug kunt kijken.

Wie ben je en wat neem je mee?

  • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring als bouwkundige bij een architectenbureau.
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding hbo richting bouwkunde.
  • Je werkt al enkele jaren met Revit en BIM.
  • Je hebt ervaring met detailleren.
  • Je kan goed zelfstandig én samenwerken en bent communicatief sterk.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s.

Wie zijn wij?
INBO is een collectief van gedreven architecten, bouwkundigen, adviseurs en stedenbouwers. We ontwerpen ruimtes die de stedelijke omgeving groener en menselijker maken. INBO’ers streven ernaar de wereld een beetje mooier te maken. Het bouwen aan zinvolle verandering geeft ons energie en plezier in het werk. De INBO-handtekening zit in de ruimtes waar mensen elkaar vinden. Waar stad en natuur bij elkaar komen. In menselijke ruimtes.

In Eindhoven werken wij op een leuke plek in een gezellig team aan onze projecten. Wat ons fascineert is, naast het maken van architectonisch mooie gebouwen, het maken van buurten waar mensen graag wonen. Buurten verschillen en wij verplaatsen ons in wat voor bewoners belangrijk is. Wij werken aan projecten van betekenis voor de gebruikers en bewoners.

Wat bieden we je?
Een functie voor 32-40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een leuk team bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Eindhoven als vaste uitvalsbasis en conform de cao voor architectenbureaus.

INBO’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze INBOacademie. Even belangrijk is dat we binnen INBO leren van elkaar (INBOcafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com

Interesse?
Dan zijn wij heel benieuwd wie jij bent. Stel jezelf aan ons voor en laat zien waarom jij de juiste persoon bent voor deze functie. Stuur dit naar werkenbij@inbo.com.

Vragen over de vacature? Neem contact op met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Meer informatie / More information