BIM-modelleur

Mulderblauw architecten zoekt een:

Wat maakt werk leuk? Uitdaging, natuurlijk. Een fijne werkplek met inspirerende collega’s. Maar minstens zo belangrijk is afwisseling. Want niemand wil elke dag hetzelfde werk doen. Als BIM-modelleur bij Mulderblauw zit je wat dat betreft goed. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar projectleider.

afwisseling
Onze projecten zijn ontzettend divers. Het ene moment zijn we bezig met een hotel met jachthaven, het andere gaan we aan de slag met de herontwikkeling van een voormalige kantoorlocatie naar woningen. We ontwerpen zowel het exterieur als het interieur. Veel afwisseling dus, en een vlugge blik op ons portfolio laat zien dat het behoorlijk uitdagende projecten zijn. Het tempo ligt hoog, wat voor jou als BIM-modelleur betekent dat je niet bang moet zijn om in het diepe te duiken. En ijzersterke modelleurs bieden we graag de ruimte om zich verder te ontwikkelen.

uitdaging
Uitdaging is een belangrijk onderdeel van onze identiteit. We houden ervan om dingen te doen die eigenlijk net te moeilijk zijn. Een Mulderblauwer legt de lat hoog en reikt naar de sterren. Zo blijven we onszelf prikkelen. Dat betekent dat je de vrijheid en het vertrouwen krijgt om zelfstandig beslissingen te nemen en je eigen oplossingen te bedenken.

leuke collega’s
We hebben binnen het team een fijne mix van persoonlijkheden, opleidingen, achtergronden en nationaliteiten. Bij Mulderblauw zit iedereen, ongeacht functie, door elkaar en we wisselen geregeld van werkplek. Zo leren we elkaar goed kennen. Daar maken we tijd voor tijdens de gezamenlijke lunch, maar ook tijdens feestjes en uitjes. Want belangrijke momenten vieren we. Net als iedere verjaardag.

wat zoeken we bij jou?
Je bent een enthousiaste modelleur met minimaal 3 jaar relevante werkervaring en kennis van ArchiCAD en/of Revit. Je hebt sterke affiniteit met de technische kant van ontwerpen en je werkt graag aan een grote diversiteit aan ontwerpopgaven. Bij Mulderblauw houden we van snel schakelen, dat is voor jou geen probleem. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. De functie is per direct beschikbaar. Op deze functie is de cao voor architectenbureaus van toepassing.

Meer informatie / More information