landschapsarchitect/ontwerper

wUrck architectuur stedenbouw landschap zoekt een:

We ontwerpen en realiseren onze opgaven binnen de disciplines architectuur, stedenbouw en landschap, soms vanuit één discipline, maar bijna altijd vanuit de drie disciplines in samenhang. Door onze brede ontwerphouding hebben we een zeer afwisselend portfolio opgebouwd en momenteel onderhanden. Denk hierbij aan onze toonaangevende ‘landschappelijke stedenbouw’ zoals Kerckebosch in Zeist; innovatieve, klimaatbestendige stedelijke buitenruimte zoals de Vestdijk in Eindhoven, of de ambitieuze landschappelijke inpassings- en ontwikkelingsopgaven zoals de Schakel A1-Achterhoek die nu in uitvoering is.

Wij zijn op zoek naar jou…
Voor onze huidige projecten zoeken we landschapsontwerpers of -architecten met een groot talent voor het vak. Zowel op gebied van kleinschalige (stedelijke) openbare ruimte als in grootschaliger landschappelijke projecten. In stedelijke omgevingen én in het buitengebied.

We zoeken mensen met 2-5 jaar werkervaring (medior), die vanuit hun specialiteit affiniteit hebben met de volledige breedte van het integrale ruimtelijke ontwerp. Het is prima als je een opleiding in het buitenland hebt gevolgd maar we vragen wel een goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. Tegelijk kan je snel, beeldend en verhalend, ideeën op papier zetten en met flair overdragen aan collega’s en externen.

…en jij naar ons!
Je bent nieuwsgierig naar de interdisciplinaire werkwijze van het bureau. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving met fijne collega’s en een fantastische werkplek. Je ontwikkelt je bij ons in je vak, waarbij de diversiteit aan projecten zo groot is dat je kunt onderzoeken in welke richting je dat zou willen doen. Je meer seniore collega’s helpen je daar graag bij. Wij ontwerpen om te realiseren, dus als je even volhoudt zie je ook snel je eerste projecten gerealiseerd!

Wil je meewerken in ons team en meebouwen aan onze projecten in een leuke werkomgeving, stuur dan je digitale sollicitatie met cv, motivatie en portfolio (max. 15 Mb, geen links!) vóór 17 juni 2024 naar info@wurck.nl o.v.v. ‘vacature landschap medior’.

Ga voor meer informatie over projecten, team en werkplek naar onze website! Neem voor vragen contact op met Gijs Wolfs of Jakob Grambow (010-4290709).

Meer informatie / More information