Ervaren technisch ontwerper!

Vakwerk architecten zoekt een:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe bouwkundige Vakwerker, met ervaring, die ons team komt versterken en helpt om nóg beter Vakwerk te maken! Samen met een inspirerend team van 30 Vakwerkers werk je aan verschillende projecten door heel Nederland: van ziekenhuis tot wolkenkrabber in alle technische fases tot en met de uitvoering.

We hebben jou nodig om in teamverband ontwerpen om te zetten naar uitvoerbare projecten, inclusief matenplannen, doorsneden en detailleringen. Ten alle tijden houd je de architectuur en maakbaarheid in het oog. Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal zijn dan ook een must. Je hebt ervaring met Revit, Autocad en bent behendig in het opzetten en bijhouden van scripts om repetitief werk tegen te gaan en een snellere doorlooptijd te realiseren.

Wat bieden wij jou?

  1. Complexe projecten waar een hoog detail niveau wordt gevraagd en de maakbaarheid niet uit het oog wordt verloren.
  2. Een bruisende werkplek aan de rand van de Delftse binnenstad, namelijk ons eigen Vakwerkhuis een co-working plek met terrastuin en café;
  3. Meer dan 30 vrolijke en professionele Vakwerkers met verschillende achtergronden en expertises;
  4. De beste koffie uit de buurt;
  5. Twee keer per jaar op koersweekend waarin we workshops volgen, reflecteren, de koers uitzetten maar vooral ook heel veel plezier hebben;
  6. Elke maandag een heerlijke Vakwerklunch om samen met de rest van het team de week te beginnen;
  7. Om de week een L&L (Lunch & Learn/ Lounge & Learn) waarin we een programmering hebben van verschillende lezingen;
  8. De mogelijkheid om te werken aan uiteenlopende projecten en verschillende fases;
  9. Een mooi salaris passend bij jouw ervaring!
  10. Daarnaast geven we aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en inbreng.

Klinkt jou dit als muziek in de oren?

Ga dan naar vakwerkarchitecten.nl voor meer info en stuur je motivatie en CV (eventueel aangevuld met een portfolio) vóór eind juni naar werken@vakwerkarchitecten.nl. Heb je nog vragen? Voel je vrij om contact op te nemen met Alexander via werken@vakwerkarchitecten.nl of kom langs voor een kopje koffie.

We kijken naar je uit!

Meer informatie / More information