Technisch Ontwerper

Benthem Crouwel Architects zoekt een:

Benthem Crouwel Architects ontwerpt innovatieve, flexibele en efficiënte gebouwen in binnen- en buitenland. Van stations tot musea, van kantoren tot tiny houses: alle ontwerpen brengen economische, sociale en ecologische aspecten in balans — met bijzondere aandacht voor innovatie en duurzaamheid. Voorbeelden, zoals Rotterdam Centraal Station en Museum Arnhem, vind je op de pagina Projects.

TECHNISCH ONTWERPER

Naar wie we op zoek zijn
Wij zijn per direct op zoek naar een Technisch ontwerper. Misschien ben je pas enkele jaren werkzaam of heb je juist al uitgebreide ervaring — in elk geval wil je jezelf verder ontwikkelen als bouwkundige. Je houdt van het vak en in je werk streef je naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wat we verwachten
Sinds je opleiding op MBO- of HBO-niveau word je gedreven door de ambitie om expert in je vakgebied te worden. Je werkt vakkundig en nauwkeurig, neemt graag initiatief en bent resultaatgericht. Je ervaring met Revit komt goed van pas, omdat je dit programma bij ons zult gebruiken. Vanuit een open en leergierige houding kun je zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten. Zo draag je ook graag bij aan de groei van je omgeving en deel je kennis met collega’s. Op den duur word je bij ons de zeer ervaren professional die als sparring partner optreedt voor opdrachtgever en projectarchitect. Gezamenlijk verder bouwen aan het succes van Benthem Crouwel past dan ook helemaal in je toekomstplannen.

Wat we bieden
Dit is een positie met het oog op de lange termijn. Hier kun je groeien en jezelf daadwerkelijk als expert verder ontwikkelen. Je werkt in een omgeving van getalenteerde architecten, 3D-specialisten en technisch ontwerpers. Het salaris is gebaseerd op de Architecten CAO en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. We zijn onlangs verhuisd naar onze nieuwe locatie in Diemen: hier werken we met ruim vijftig collega’s in een cultuur van collegialiteit, behulpzaamheid en wederzijds respect. Het tonen van initiatief wordt zeer gewaardeerd. Communicatielijnen zijn kort en de sfeer is informeel — maar ook gedreven.

Hoe je kunt solliciteren
Als deze uitdaging je aanspreekt en past bij je ervaring en ambitie, kijken we ernaar uit om je te ontmoeten. Sollicitaties zijn welkom via onze website. We ontvangen graag je portfolio met visuele voorbeelden zoals ontwerpen en technische tekeningen. In plaats van een motivatiebrief kun je ook onderstaande vragen beantwoorden.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 14 juli, na deze datum zullen we reageren. De startdatum van de functie is in overleg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-adviseur Sabine Lindner via hr@benthemcrouwel.nl of 020 642 0105.

Meer informatie / More information