BIM modelleur

TWIN zoekt een:

TWIN, de digitale tweeling van KOW, is een innovatief bouwkundig engineeringsbureau dat BIM modellen naar een hoger niveau tilt. TWIN verbindt, denkt in oplossingen en is scherp op de inhoud. We houden van structuur en systematiek. We zijn analytisch, eerst denken dan doen. We krijgen energie van modellen die kloppen. Voor onze vestiging in Den Haag is TWIN per direct op zoek naar een:

BIM Modelleur / Bouwkundige (32-40 uur)

Wie is TWIN?
Onze basis ligt bij KOW architecten met vestigingen in Den Haag en Eindhoven. We hebben jarenlange BIM ervaring én ervaring met bouwen. We weten precies hoe we een bouwteam moeten ondersteunen en verbinden. Met één doel: beter en leuker samenwerken.

Wat houdt de functie in?
Je gaat werken aan de bouwkundige uitwerking van uitdagende projecten op het gebied van onderwijs, zorg en woningbouw. Je bedenkt technische en esthetische oplossingen en vertaalt die naar een bouwkundig (bim-) model. Je kunt veel creativiteit kwijt in het zoeken naar optimalisaties in zowel ontwerp als proces. TWIN werkt met REVIT.
Wie ben jij?
– We zoeken een collega met ambitie. Je bent gefascineerd door nieuwe ontwikkelingen zoals parametrisch ontwerpen en vind het leuk om na te denken over slimme scripts.
– Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring als bouwkundige bij een architectenbureau en je kunt goede bouwkundige details samenstellen.
– Je werkt ordelijk en systematisch en bent gewend om te schakelen tussen meerdere opdrachten.
– Je spreekt uitstekend Nederlands en beheerst het werken met REVIT , je kan goed samenwerken en je woont bij voorkeur in (de omgeving van) Den Haag.
– Voor deze functie is kennis in bouwtechniek en -regelgeving van belang. We zijn dan ook op zoek naar een collega met een HBO of TU bouwkunde achtergrond.
– Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau.

Wat kunnen we je bieden?
– We zijn een hecht team en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. Je krijgt veel vrijheid om het werk op een eigen wijze in te vullen en wordt daarbij begeleid door ervaren collega’s.
– We vinden persoonlijke groei belangrijk. We maken samen met jou een persoonlijke ontwikkelingsplan met ruimte voor het volgen van webinars, workshops en opleidingen.
– Met het team gaan we op excursie naar binnen- en buitenland en organiseren we lezingen en borrels.
– Ons atelier bevindt zich in de inspirerende werkomgeving van BINK36 op de Binckhorst.
– We bieden een salaris gebaseerd op kennis en ervaring volgens de cao voor architectenbureaus.

Begin jij binnenkort je carrière als engineer bij TWIN?
Neem deze uitdaging aan! Stuur je CV en portfolio met een korte motivatie naar vacature@twin.nl.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met René Buur via 06 23 47 21 36.