Stagiair

KOW zoekt een:

KOW is een architectenbureau met 35 professionals. Vanuit onze vestigingen in Den Haag en Eindhoven ontwikkelen we antwoorden op de ruimtelijke vragen van vandaag én morgen. Voor onze vestiging in Eindhoven bieden voor het komende semester:

Stageplaats voor TU studenten bouwkunde

Wie ben jij?
Je bent creatief en nieuwsgierig. Je bent niet bang om te vragen en staat open om te leren. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor worden gewaardeerd en dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau. Je studeert architectuur of stedenbouw aan de TU en wil je stage gebruiken om te ontdekken wat je leuk vindt.

Welke vaardigheden kan je bij KOW ontwikkelen?
Je krijgt de kans om mee te werken aan prijsvragen, selecties en planuitwerkingen. Onder begeleiding van een architect ontwikkel je ontwerpvaardigen in Sketchup & Revit en werk je aan presentatiemateriaal in programma’s zoals Indesign. We stimuleren het maken van handschetsen en hebben verschillende tekentablets beschikbaar. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt veel vrijheid om je eigen bijdrage te leveren.

Wie zijn wij?
Om het leven in de stad te verbeteren is het KOW’s missie om natuurlijk stedelijk leven te onderzoeken en vorm te geven. Met 35 collega’s werken wij vanuit Den Haag en Eindhoven aan projecten waarin we de balans tussen de menselijke natuur en verdergaande verstedelijking willen herstellen. Een balans tussen natuurlijk leven in de stad, comfortabel stedelijk verdichten en sociale oplossingen voor een veerkrachtige samenleving. Onze kernwaarden raken aan eigentijdse thema’s zoals de zorg voor een verantwoorde leefomgeving, circulariteit en gezondheid. We werken met modern vakmanschap aan projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw, onderwijs en zorg. Met het team ondernemen we vaak leuke activiteiten met elkaar zoals borrels en excursies.

Waar dan?
KOW Eindhoven bevindt zich in het Videolab, in de dynamische omgeving van Strijp S.

Interesse?
Stuur dan je motivatiebrief en eventueel portfolio naar vacature@kow.nl onder vermelding van ‘sollicitatie stage’ of neem contact op met Jill Hofbauer 070 34 66600