tendermedewerker

LIAG architecten en bouwadviseurs zoekt een:

Weet jij met tekst en beeld een (potentiële) opdrachtgever te overtuigen of te verrassen? Weet jij de gunfactor te creëren? Als je bij ons komt werken, dan worden (Europese) aanbestedingen en prijsvragen jouw specialiteit. Jouw aanpak en inlevingsvermogen geven ons toegang tot de volgende fase van de aanbestedingsprocedure.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze tender inzendingen. In eerste instantie voor de Nederlandse markt. En bij affiniteit ook voor de Duitse. Als er tijd over is? Dan ondersteun je het team met diverse PR werkzaamheden.

Elke aanbesteding is anders. De ene keer schrijf je een tekst over een gebouw of verwoord je ons verhaal. Een andere keer maak je een moodboard of een (bureau)presentatie. De ene keer werk je samen met technische adviseurs. Een andere keer trek je op met een aannemer.

Elke aanbesteding is een uitdaging: Je werkt vaak binnen een zeer korte deadline. Toch lukt het jou elke keer om de tender inzending op tijd in te dienen. Die ziet er niet alleen tiptop uit. Maar bevat ook de teksten en beelden die de opdrachtgever aanspreken.

Waarom LIAG?
LIAG is een architectenbureau met een rotsvaste visie: architectuur moet voorwaarden scheppen voor het geluk van haar gebruikers. Dat is onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij. Dat is waar we ons al meer dan 100 jaar en elke dag opnieuw met hart en ziel voor inzetten.

Elke functie en elke medewerker binnen LIAG is onmisbaar. Want alleen met gelukkige medewerkers kun je gebouwen ontwikkelen waarin het geluk van de gebruikers centraal staat. Samen maken we van elk project het beste gebouw dat het kan zijn.

Je maakt deel uit van dit jonge, creatieve en internationale LIAG-team. Een team dat bestaat uit betrokken medewerkers met een praktische instelling en een goed gevoel voor humor. Collega’s met een berg ervaring en collega’s die net of nog niet afgestudeerd zijn.

Heb je interesse?
Herken jij je in deze vacature? Beheers je de Nederlandse taal uitstekend? En geldt dat ook voor Duits? (Een pre, geen harde eis.) Heb je affiniteit met architectuur? Kun je overweg met programma’s als Adobe InDesign en Photoshop? (Een pre (ook), geen harde eis.) Ben jij bovendien zo’n drie of nog beter vier dagen per week beschikbaar? Dan willen we je graag ontmoeten.

Stuur dan jouw CV met motivatiebrief vóór 8 juli 2024 naar info@liag.nl o.v.v. ‘sollicitatie tendermedewerker’. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Lonneke Pruijssers.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information