Medewerker Stedenbouw/RO

Vollmer+partners zoekt een:

Vollmer+partners is een bevlogen ontwerpbureau voor stedenbouw, landschap en ruimtelijke ordening. Op een creatieve, analytische manier werken wij aan een breed palet van opgaven die wij waardevol en maatschappelijk relevant vinden. Wij werken op uiteenlopende schaal en verschillende stadia van visie tot en met realisatie. Als aanvulling op ons team zoeken wij een stedenbouwkundige met kennis van ruimtelijke ordening of een planoloog met oog voor stedenbouw.

Wij denken daarbij aan iemand die zich kan herkennen in de volgende profielschets:

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan je rol pakken bij overleg en participatie.
  • Je kunt plantoelichtingen en rapporten verzorgen en je hebt ervaring in het proces van de ruimtelijke ordening en de werkzaamheden die daarbij komen kijken.
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO of WO en hebt zowel vaardigheden in het schrijven, in het afstemmen als in het visualiseren.
  • Het uitzetten van onderzoeken en het schrijven van onderbouwingen zie je als een mooie uitdaging.

Wij bieden een leuke werkomgeving waar je je zelf kunt ontwikkelen en samen met ons werkt aan projecten waar je trots op kunt zijn. De arbeidsvoorwaarden en salaris zijn bij ons conform de CAO voor architectenbureaus, inclusief reiskostenvergoeding. Parttime is mogelijk en de werktijden zijn in overleg in te vullen.

Wil jij deel worden van ons team? Stuur dan je sollicitatie met cv naar t.bullens@vp.nl. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Tom Bullens (06-13377421).

Meer informatie / More information