Interieur Visualiser

Zes X Zes zoekt een:

Zes x Zes zoekt een interieurontwerper/visualiser met aantoonbare passie voor Design en 3D visualisaties.

Wie zijn wij? Digitale creatievelingen, architectuurvisualisers en presentatiespecialisten. In ons werk kiezen we niet tussen de vakgebieden 3D-techniek en design. We laten ons inspireren door het beste van deze twee werelden. Zes x Zes maakt voor de vastgoedsector een grote verscheidenheid aan architectonische en commerciële visualisaties. We combineren hoogwaardige 3D techniek met artistieke vormgeving.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor 40 uur per week met een specialisatie in interieurontwerp & design. Je bent verantwoordelijk voor zowel interieur ontwerp als het maken van 3D visuals. Daarnaast doe je aanvullende werkzaamheden zoals het inrichten van plattegronden, ontwerpen van tuinen etc. Je werkt niet in niet één stijl, maar vindt het een uitdaging te zoeken naar de juiste stijl die aansluit bij de beoogde doelgroep, en de ruimte zo in te richten dat de kwaliteit versterkt wordt.

Met jouw kennis van interieur & ontwerp ga je ons team versterken en je samen met onze art director verder ontwikkelen. Werkervaring als interieurontwerper en met 3D is een pré maar niet vereist. De juiste drive, enthousiasme en motivatie om dat te leren wel. Het betreft een uitdagende baan. Met onze interne opleiding krijg je de kans om je 3D skills verder te ontwikkelen.

We vragen:

  • een HBO of academisch werk- en denkniveau;
  • een afgeronde ontwerpopleiding met interieurspecialisatie;
  • ervaring met 3D/ bouwkundige achtergrond is een pré;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Zowel mondeling als schriftelijk een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Zelfstandig, zorgvuldig en resultaatgericht werken zijn een tweede natuur;
  • De uitdaging binnen de beschikbare tijd een zo mooi mogelijk product te maken ligt je;
  • Werken in een klein team vereist verantwoordelijkheid, flexibiliteit en collegialiteit;
  • Je bent woonachtig in Den Haag of omgeving.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je motivatie, CV en (link naar je) portfolio naar office@zesxzes.nl . Vragen niet telefonisch maar graag per e-mail stellen.

Meer informatie / More information