Bouwkundig BIM modelleur

Thomas architecten B.V. zoekt een:

Wij missen nog iemand in ons team… Misschien wel jou!

Wil jij bij ’n dynamisch Bosch bureau veel leren, jezelf verder ontwikkelen en je kennis, talent en ervaring delen, dan ben jij wellicht onze nieuwe BIM modelleur!

Wij werken in een open werkomgeving met een team van gedreven architecten, modelleurs en interieurarchitecten aan diverse en uitdagende projecten in de leer-, woon- en werkomgeving. Denk onder andere aan scholenbouw, appartementencomplexen, gemeentekantoren en villabouw. Dat maakt ons werk zo leuk, veelzijdig, creatief en tot in de puntjes uitgewerkt. Daar worden wij blij van!

Als modelleur kom je terecht in een hecht en enthousiast team. We zoeken iemand die de vertaalslag kan maken van het ontwerp naar de uiteindelijke uitvoering. Je bent in staat om ontwerpen uit te werken in gedetailleerde, esthetische en technisch haalbare gebouwen. Je werkt zowel zelfstandig als in een team aan het vastleggen van ontwerpen in een gedetailleerd Revit/BIM-model, dat als basis dient voor de uitvoering van het project. Hierbij schakel je snel tussen afwisselende werkzaamheden. Door je proactieve werkhouding kun je efficiënt werken in teamverband. Daarnaast ben je ambitieus en gedreven om het maximale uit jouw potentieel te halen en binnen de organisatie door te groeien.

Als Revit modelleur werk je bij ons aan alle fases van het bouwproces, van het uitwerken van een ontwerp tot en met het maken van werktekeningen.

Wat zoeken wij?

 • Een afgeronde opleiding MBO / HBO Bouwkunde (of vergelijkbaar)
 • 2 à 3 jaar relevante werkervaring met REVIT en BIM
 • Minimaal 3 jaar ervaring met Revit en BIM
 • Jij bent ambitieus, toont initiatief en hebt een hands-on mentaliteit
 • Kennis in bouwtechniek- en regelgeving is van belang
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven)
 • Flexibele werkhouding, zelfstandig werken, proactief en teamspeler

Heb jij ervaring op het gebied van bouwtechniek en architectuur en een belangstelling voor nieuwe ontwikkelingen als circulair bouwen en energieneutraal bouwen? Vind jij het leuk om aan complexe projecten te werken in een gezellig team? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie in een prettige werkomgeving
 • Een contract voor 32-40 uur per week
 • Arbeidsvoorwaarden en beloning conform CAO architectenbureaus
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen ons bureau
 • Enthousiaste en gezellige collega’s

Pas jij in bovenstaande omschrijving en zie jij jezelf wel als BIM modelleur bij ons aan de slag gaan? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op om te kijken of we samen met jou toffe projecten kunnen gaan realiseren!
Stuur je CV en motivatiebrief naar info@thomasarchitecten.nl.

We zoeken een BIM modelleur die goed is in communicatie, dus recruiters zijn niet nodig. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information