Junior Architect (32-40u, Amsterdam)

Rijnboutt zoekt een:

Herbestemming, verdichting, klimaatbestendigheid, natuur inclusief bouwen, veranderende mobiliteit. Dat zijn de actuele vraagstukken waar jij je mee bezig gaat houden bij Rijnboutt. Toonaangevende projecten. Op in het oog springende locaties. In grote steden. Je doet dat met je eigen 360° team waarin kennis op het gebied van architectuur, landschapsarchitectuur en stedenbouw is gebundeld. Van ontwerp tot realisatie.

Jouw bijdrage aan het team:
Als architect maak je onderdeel uit van een projectteam. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor visieontwikkeling, verbeeldend ruimtelijk onderzoek en het ontwerpen van gebouwen en transformaties. Je vertaalt de opgave in een duidelijk concept en een helder en haalbaar ontwerp. Dat doe je in woord en beeld, met plantekeningen, aantrekkelijke visualisaties en presentaties.

Je bent boven alles architect. Houdt van je vak. Bent er altijd mee bezig. Maar je weet ook dat je geen gebouw neerzet, maar een stukje stad.

Wat we vragen:

  • Een voltooide academische opleiding Architectuur (TU/AvB of gelijkwaardig);
  • Minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring;
  • Beheersing van ArchiCad (of bereid dit te leren), Adobe en Office-pakket;
  • Vaardigheden om je ontwerpen naar aantrekkelijke visualisaties en presentaties te vertalen.

Onze bijdrage aan jou:
Je komt te werken in een divers team van circa 45 collega’s in een prachtig gebouw in de Amsterdamse Houthavens, met uitzicht over het IJ. Daar heb je een flexibele werkplek en kun je ook gebruik maken van ontmoetingsplekken. Op 4 dagen in de week kun je genieten van een vrolijke en versbereide lunch met jouw collega’s. En één keer per week kun je deelnemen aan de bootcamp.

We starten de week gezamenlijk met een bureauoverleg. De laatste inzichten, werkmethodieken, technologieën en ambachtelijke hoogstandjes delen we met elkaar tijdens de Rijnboutt Academy. Elkaar inspireren, motiveren en respecteren staat bij ons voorop. Ook vinden we jouw ontwikkeling, in je functie en op persoonlijk vlak, erg belangrijk. Met een persoonlijk opleidingsbudget kun je je kennis en vaardigheden voortdurend verder ontwikkelen en doorgroeien binnen het bureau.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de architecten cao en je ontvangt reiskostenvergoeding. Een dag per week thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. In eerste instantie bieden we je een contract voor bepaalde tijd, dat bij wederzijds welbevinden kan worden omgezet in een vaste aanstelling als jij bij ons helemaal op je plek bent.

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?
En zou je per september kunnen starten met werken? Solliciteer dan nu via de volgende link: https://jobs.rijnboutt.nl/junior-architect-3/nl
We ontvangen graag je beknopte CV, motivatie en portfolio. Heb je nog vragen? Bel dan met Rowan Rijsdijk via 020 530 48 10. Je kunt natuurlijk ook kijken op www.rijnboutt.nl voor meer informatie over het bureau en onze projecten.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Meer informatie / More information