Architectuur stagiair

GROOSMAN architecten zoekt een:

Ben je ambitieus, enthousiast en leergierig? En ben je op zoek naar een inspirerende stage bij een multidisciplinair bureau? Dan is GROOSMAN de aangewezen plek voor jou! Per september 2024 hebben wij meerdere stageplekken beschikbaar in onze ontwerpteams.

Waar zijn we naar op zoek?

Jij bent een enthousiaste en gedreven student architectuur. Jij bent leergierig en initiatiefrijk en wil ervaring opdoen bij een creatief, ondernemend bureau en deel uitmaken van ons inspirerende team. Je werkt bij GROOSMAN aan projecten variërend van visie- tot uitvoeringsfase en daarbij ontwikkel je zowel je ontwerp- als je presentatievaardigheden. Je hebt plezier in het uitwerken van een detail en vertaalt je ideeën over mooiere plekken naar inspirerende tekeningen en ontwerpen.

Je draait mee in een van onze ontwerpteams onder leiding van een ervaren architect, met een persoonlijke stage-mentor die jou begeleidt in je ontwikkeling. Dit alles doe je op ons kantoor in het centrum van Rotterdam waar je kan leren én lachen met ruim 40 enthousiaste collega’s.

Verder zijn de volgende competenties en kwalificaties gewenst:

  • Je volgt een bachelor of master in de richting Architectuur en bent gedurende je stage geregistreerd bij deze opleiding;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar. Bij voorkeur voor 6 maanden;
  • Je bent leergierig, enthousiast, creatief en werkt graag in een team;
  • Je kan je ideeën goed overbrengen in beeld en woord;
  • Je hebt ervaring met ontwerpprogramma’s zoals Indesign, Illustrator en Photoshop;
  • Je hebt ervaring met Revit;
  • Je bent in staat je werk op een professionele manier te presenteren;
  • Je hebt gevoel en inzicht voor ontwerpen, conceptueel denkvermogen en ervaring in het maken van studiemodellen (zowel fysiek als digitaal).

En wie zijn wij dan?

Je komt bij GROOSMAN te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s en waar een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. GROOSMAN is Rotterdams, nuchter en toekomstgericht. Wij zijn een van de meest integraal denkende en acterende architectenbureaus van Nederland.

GROOSMAN biedt je een professionele, informele en prettige werkomgeving waarin je ontzettend veel kunt leren van alle aanwezige en uiteenlopende kennis op het gebied van ontwerp. Tijdens je stage werk je aan projecten en daarmee lever jij een bijdrage aan de kwaliteit en het resultaat van ons werk.

De grote diversiteit aan projecten zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. De ene dag werk je aan een stedenbouwkundige opgave en een dag later ben plattegronden aan het ontwerpen voor een gaaf woongebouw. – Jelle van Boggelen, architect bij GROOSMAN

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?

Heb jij er zin in om bij ons aan de slag te gaan, en volg je een opleiding aan de TU Bouwkunde of Architectuur? Stuur dan een email met je portfolio en motivatie/pitch van jezelf naar vacature@GROOSMAN.com

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Meer informatie / More information