Senior interieurarchitect / designer

Studio Wendy Mahieu zoekt een:

Als senior interieurarchitect / designer voor Studio Wendy Mahieu ben je van begin tot eind betrokken bij het van A tot Z uitwerken en begeleiden van verschillende high-end projecten, zowel conceptueel als tekenvaardig / technisch en voorbereidend op de uitvoering.

Functie-eisen

  • Minimaal een HBO of WO diploma op het gebied van interieurarchitectuur / design
  • 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij een high-end design studio
  • Conceptuele denker met een creatieve geest en een uitstekend technisch inzicht
  • Ervaring met Vectorworks, Sketchup & Enscape (of een ander renderprogramma) is een vereiste
  • Kennis van materialen, afwerkingen, merken en producten in het luxe segment
  • Bouwkundige kennis is een pré
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Omschrijving Studio
Studio Wendy Mahieu is een high-end interior design studio in het historische Zeeheldenkwartier in Den Haag. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van unieke, op maat gemaakte residentiële projecten voor zowel particuliere opdrachtgevers als projectontwikkelaars. Van nieuwbouw penthouses tot historische herenhuizen en van luxe villa’s tot appartementen.

Profiel werknemer
De collega die wij voor ogen hebben is een echte designliefhebber. Iemand die op de hoogte is van de laatste trends op het gebied van (interieur)architectuur en affiniteit heeft met zowel de signatuur van onze studio als de bouwwereld. Een ervaren ontwerper die moeiteloos schakelt tussen de vele deadlines en verschillende opdrachten en over een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent direct betrokken bij elk aspect van het designproces en ontfermt je net zo makkelijk over hoogwaardig tekenwerk als over de materialisatie en lichtplannen van onze projecten.

Met je proactieve werkhouding coördineer je elk project zelfstandig van begin tot eind. Daarbij werk je nauw samen met leveranciers, bouwbegeleiders en aannemers. Je hebt oog voor detail, maar ziet ook steevast het grotere geheel. Dankzij jouw sprekende visuals en goed voorbereide presentaties begrijpen onze opdrachtgevers precies wat zij kunnen verwachten. Daarnaast zorg je er met jouw scherpe blik en gestructureerde werkwijze voor dat de dossiers van de projecten waar je aan werkt altijd up-to-date zijn en hou je de voortgang van elke fase nauwlettend in de gaten.

Wat bieden wij
Een uitdagende en zelfstandige functie binnen met veel eigen inbreng binnen een groeiende organisatie waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan afwisselende opdrachten en maakt alle facetten van de onderneming mee. Binnen onze studio zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos, waardoor je je zowel technisch als creatief steeds verder kunt ontwikkelen. We staan voor een collegiale werksfeer, zorgen elke dag voor lunch en vieren graag de succesmomenten! De functie is voor 32 uur in de week en is per direct beschikbaar. Wij bieden een marktconform salaris en een jaarcontract met zicht op verlenging.

Enthousiast geworden? Stuur je motivatie, portfolio en CV vóór 17 juli 2024 naar info@wendymahieu.nl t.a.v. Wendy Mahieu.

Meer informatie / More information