Bouwkundig Tekenaar/BIM modelleur

Van Hoogevest Architecten zoekt een:

Van Hoogevest Architecten zoekt een bouwkundig tekenaar die plezier heeft in het perfect technisch uitwerken van de ontwerpen van ons architectenteam. Je gaat werken aan nieuwbouw- én erfgoedprojecten. Je collega’s bij Van Hoogevest Architecten zijn architecten, projectleiders en technisch ontwerpers en erfgoedspecialisten die samen een hecht team vormen.

Je hebt een vak gerelateerde opleiding, een HBO-denkniveau en al enige jaren ervaring met REVIT. In nauwe samenwerking met het technisch team ben je in staat om zelfstandig ontwerpen technisch uit te werken. In principe gaat de vacature om een fulltimebaan, maar een 32-urige werkweek is ook bespreekbaar. Beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk.

Bij ons krijg je de kans om je verder te ontwikkelen via individuele scholingstrajecten en planmatig georganiseerde interne kennisdeling met collegae en sprekers uit het vakgebied. Het salaris wordt vastgesteld conform CAO Architectenbureaus waarbij de schaal wordt bepaald op basis van functie, ervaring, verantwoordelijkheden en leeftijd.

Heb je belangstelling, stuur dan je cv en motivatie + eventueel portfolio naar ons emailadres bureau@vanhoogevest.nl, ter attentie van Christiaan IJzerman.

Meer informatie / More information