Junior Architect / Assistent Ontwerper

Fokkema & Partners Architecten zoekt een:

Fokkema & Partners is een veelzijdig architectenbureau gevestigd in Delft. Een hecht team van 45 enthousiaste en creatieve architecten houdt zich dagelijks bezig met verschillende ontwerpopgaven. Bij Fokkema & Partners begint een ontwerp altijd bij de beleving en het welzijn van de gebruiker. Dit vertaalt zich in identiteitsrijke en duurzame omgevingen voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Omdat ons portfolio gestaag groeit, zijn we op zoek naar een junior architect / assistent ontwerper om onze dynamische teams aan te vullen.

Ons portfolio omvat een breed scala aan projecten, met variaties in schaal, complexiteit en programma. We zijn actief op het gebied van grote organisaties in zowel publieke als private sector, Retail / Hospitality en Private Residences. Als assistent ontwerper werk je mee aan diverse projecten samen met enthousiaste collega’s. Omdat veel van onze projecten een snelle doorlooptijd kennen, kom je al snel in aanraking met de verschillende fases in het ontwerp- en bouwproces.

Jouw profiel:

  • Een gemotiveerde, enthousiaste en leergierige ontwerper met een recent afgeronde architectuuropleiding aan een Technische Universiteit.
  • Goede beheersing van software: o.a. AutoCad, Sketchup, Enscape, Adobe Photoshop, Illustrator, Microsoft Office en Indesign; ervaring met Revit en goede render- competenties zijn een pré.
  • Affiniteit met materialen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Herken jij jezelf in bovenstaande profielschets waarbij leren en ontwikkelen binnen een mooi, informeel en creatief bedrijf centraal staat? Ben je geïnteresseerd in het creëren van betekenisvolle ruimtes? Stuur dan je CV, portfolio en motivatie op naar work@fokkema-partners.nl. Mocht je meer willen weten over deze vacature, neem dan contact op met Wendy van den Boogaard – Fransen op 015-2158281.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information