Collega te Eindhoven

KAW zoekt een:

Over KAW
Wij zijn KAW. Ontwerpers, onderzoekers en adviseurs met oog voor mens en samenleving. Met oog voor jou. Wij creëren kansen om onze leefomgeving toekomstbestendig te maken.

Wonen, werken, groeien en bloeien. Voor alles is een ruimte. Ons speelveld is de ruimte in huizen, buurten, regio’s en provinciën. Wij geloven in ruimtelijke oplossingen die bijdragen aan leefgeluk. Wij onderzoeken maatschappelijke fenomenen en maken toekomstvisies en strategieën. Hierbij helpen wij met bijzondere werkprocessen. Of je nu bewoner bent, overheid, ontwikkelaar of bouwer: Wij helpen jou om zelf keuzes te maken. Daarom werken wij iedere dag aan plekken die positieve energie geven. Ruimtes die passen bij jouw behoeften. Ruimtes om te leven.

Met onze blik op het grote plaatje en beide benen op de grond gaan we voor slimmer en duurzamer leven. Door het verschil te blijven maken. Te vernieuwen. En verandering teweeg te brengen. Creëer samen met ons de toekomst: Leef de ruimte!

Team
Ons hechte team in Eindhoven bestaat uit ongeveer 20 medewerkers in de functies: architecten, ontwerpers, onderzoekers, projectleiders, tekenaars en stagiairs. We werken intensief samen door elkaar aan te spreken op elkaar talenten en staan voor elkaar klaar om mooi werk te maken. Dit doen we door projectteams vanuit talenten, ervaringen en expertise te vormen en doen erg ons best om vanuit een horizontale organisatie het beste uit ieder individu te halen, om zo samen bijzondere dingen te maken.

Werkzaamheden
Je gaat zelfstandig met werkzaamheden aan de slag. Je bent onderdeel van het creatieve proces, je bent sparringpartner, maar ook betrokken bij de uitvoering. Allemaal vanuit jouw eigen fascinatie/discipline. Zo is geen dag hetzelfde en word je continu uitgedaagd. Jij vindt het leuk om je kennis met anderen te delen en mensen mee te nemen. Je werkt samen in verschillende projecten en krijgt veel ruimte en vrijheid om je te ontwikkelen.

We werken aan complexe multidisciplinaire opgaves vanuit diverse profielen en achtergronden. Denk aan: stedenbouw, planologie, stakeholdermanagement en bouwkunde. Zo lopen er verschillende trajecten naar integrale wijkvernieuwingen waarbij we met fysieke ingrepen proberen kwetsbare buurten te versterken. Ook werken we veel aan studies en ontwerpopgaves waarbij we altijd inzetten op onze sociale en duurzame ambities. Om onze kwaliteitsambities ook waar te maken in gebouwde vorm, werken we hard aan het technisch uitwerken en modelleren.

In een overgroot deel hebben we naast een ontwerp opgave ook een participatie rol. We verschuilen ons niet achter participatiebureau’s, maar vinden participeren structureel onderdeel van ons werk. Door onze integrale aanpak ben je bijvoorbeeld als ontwerper of architect vroeg aanwezig in de wijk en kom je in aanraking met de sociale aspect van ons vak, waarin je ook een adviseursrol aanneemt.
Wij kiezen hierin niet voor de makkelijkste weg, maar wel de weg die voor iedereen goed voelt en daar zijn we trots op.

Wij zoeken een aanvulling op ons team. Iemand met een ruimtelijke achtergrond in de breedste zin van het woord. Wil en kan jij je talent sociaal en creatief verbinden met de fysieke leefwereld? Voel jij je verbonden met het werk dat wij doen? Dan zoeken wij jou.

Startdatum
September 2024

Standplaats
Rechtestraat 59C Eindhoven

Wij zoeken iemand die:

 • een ruimtelijke achtergrond heeft qua studie en/of werkervaring;
 • interesse en affiniteit heeft met duurzaamheid;
 • zijn/haar/hen persoonlijke expertises kan inzetten voor onze projecten;
 • goed zelfstandig kan werken en proactief is;
 • een ondernemende en leergierige houding heeft;
 • de Nederlandse taal zeer goed beheerst in zowel spreken als schrijven
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar is.

Wij bieden

 • een contract voor 1 jaar met één maand proeftijd;
 • bij voldoende werk en goed functioneren verlenging;
 • een interessante werk- en leeromgeving met bevlogen collega’s;
 • veel vrijheid in het werk en een hoge mate van zelfverantwoordelijkheid;
 • een goede werksfeer met spontane en georganiseerde activiteiten zoals borrels en thematisch inhoudelijke bijeenkomsten;
 • goede thuiswerkmogelijkheden (max. 25% van je werkweek);
 • salaris: conform de architecten CAO en afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 30 vakantiedagen per jaar, persoonlijk opleidingsbudget en mobiliteitsregeling.

Interesse?
Leuk! Stuur dan je motivatiebrief, CV en portfolio naar personeelszaken@kaw.nl. Marjo of Lisa neemt dan contact met je op. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar het versterken van de diversiteit van het team.

Voor vragen of meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Stijn Heesbeen, teamleider, via 06 57 54 28 44.

Meer informatie / More information