Ervaren ontwerptalent

FAAM Architects zoekt een:

FAAM architects is een middelgroot architectenbureau in Eindhoven dat op een vernieuwende wijze werkzaam is aan diverse projecten in woningbouw, onderwijs, zorg en gebiedsontwikkeling. Wij werken in een open ateliersfeer aan projecten van verschillende schaal- en complexiteitsniveaus.

In verband met de groei van het aantal projecten zijn we op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons ontwerpteam.

Per direct zijn we op zoek naar een gemotiveerde en veelzijdige all round architect / bouwkundig ontwerper met minimaal 5 jaar ervaring. We zoeken hiervoor iemand die ervaring heeft met ontwerp en uitwerking in diverse fasen en die affiniteit heeft met detaillering en materialisering.

Zorgvuldige architectuur vereist vanuit een integrale denkwijze aandacht vanuit de grote lijn tot detailniveau. Wij werken onze projecten veelal volledig uit in Archicad tot werktekeningen voor en met onze opdrachtgevers.

Ook contact met de opdrachtgever, andere adviseurs, producenten en bezoeken aan de bouw zijn voor ons vanzelfsprekend. Daarom beschik je over een open houding en een goede communicatie.

We blijven onszelf uitdagen en daarmee ontwikkelen qua architectuur, techniek en proces. Als jij ons kunt uitdagen vanuit jouw kennis en ervaring dan ben jij onze kandidaat!

Zoals je leest zijn we op zoek naar een veelzijdig mens.
Bieden we een gevarieerde en uitdagende baan in een inspirerende omgeving.
En ruimte om door te groeien in je ontwikkeling en ambitie.

Als je geïnteresseerd bent, mail dan je reactie met CV naar:
info@FAAMarchitects.nl

Wij zoeken hiervoor architecten die ervaring hebben met bouwprojecten in Nederland en gewend zijn in het Nederlands te communiceren met gemeentes, adviseurs en opdrachtgevers. Voor deze vacature staan wij in dat kader niet open voor Engelstalige sollicitaties.

Voor meer inlichtingen kun je ook telefonisch contact opnemen met Emile van Vugt of Marlies Zuidam op 040-2963396

Meer informatie / More information