Junior architect

LEVS architecten zoekt een:

Wil jij werken aan vernieuwende stedelijke opgaven, duurzame gebouwen ontwerpen en de nieuwste bouwmethoden toepassen? Dan zoeken wij jou. LEVS breidt het team uit.

Wie zijn wij
LEVS is een ambitieus bureau met een gedreven team. We werken voortdurend aan het verbeteren van de leefbaarheid van steden, in binnen- en buitenland. Daarbij schuwen we de grote thema’s van deze tijd niet. Duurzaamheid en carbon-based design voorop. Altijd als integraal onderdeel van verbindende, natuurinclusieve ontwerpen op het snijvlak van stedenbouw en architectuur, waar mensen gezond samen kunnen wonen en steden toekomstbestendig worden. Onze liefde voor het ambacht van de architectuur is overal voelbaar, in het agenderen van urgente thema’s, in onze uitdagende opgaven en focus in de uitwerking in bouwprojecten. Daar staan we al ruim 30 jaar voor. Het zorgt ervoor dat we niet alleen dromen, maar ook echt bouwen en impact maken.

Hoe werken wij
Vanuit ons industriële pand met uitzicht op de oude haven van het Cruquiuseiland in Amsterdam werken we aan een groot aantal gevarieerde en veelal complexe projecten. Dat doen we in compacte teams. Al onze projecten vragen om uitgebreide samenwerkingen met opdrachtgevers, externe partners, adviseurs en gebruikers. Interesse in de wereld om ons heen ligt aan de basis van ons werk. Daarom maken we excursies, reizen we samen, doen we onderzoek en maken we ruimte voor nieuwsgierigheid.

Wie ben jij
We zijn op zoek naar een junior architect met 0-5 jaar werkervaring die in teamverband goed kan werken, op alle niveaus wil meedenken en houdt van afwisselend werk.

Dit is onze ideale collega:

  • Je bent een sterke ontwerper die conceptueel en functioneel ontwerp kan combineren.
  • Je bent afgestudeerd als architect aan de TU of Academie van Bouwkunst.
  • Je staat ingeschreven in het architectenregister.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands.
  • Je hebt affiniteit met ontwikkelingen op het gebied van biobased- en natuurinclusief bouwen.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met Rhino & Grasshopper.
  • Je hebt ervaring met BIM, bij voorkeur Archicad.
  • Je bent op korte termijn beschikbaar.

Wat ga je doen
Als junior architect werk je in een team over de hele breedte van een project. Je analyseert, ontwerpt en werkt aan 3D BIM modellen en werkt samen met de senior architecten.

Wat wij bieden
Wij investeren in onze mensen. Binnen ons team wordt je actief meegenomen in alle fases van het ontwerp. Jij moet je werkzaamheden zo goed mogelijk uit kunnen voeren en kunnen groeien als architect. Binnen LEVS wordt veel kennis met elkaar gedeeld in actieve bijeenkomsten en de LEVS academie. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. Daarnaast ben je onderdeel van een hecht en gedreven team, waarmee we leren, reizen, sporten en meer.
– Divers, dynamisch en informeel team
– Grote mate van betrokkenheid en afwisselende werkzaamheden
– Kennisdeling en LEVS academie
– Een fantastische werkplek in Amsterdam
– Ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling
– Marktconforme vergoeding en pensioenopbouw (CAO)

Interesse?
Stuur uiterlijk 25 augustus een PDF met je motivatie, cv en portfolio met overzicht van relevante project/werkervaring naar vacature@levs.nl o.v.v. ‘vacature junior architect.’ Vragen over de functie kunnen worden gericht aan Danielle Verweij op 020 6735762.

Meer informatie / More information